Aansprakelijkheid vliegtuigongeluk Fokker in Luxemburg 2002

http://readingoutofpoverty.org.au/cr53/4173 Vliegtuigongeluk Luxemburg 2002 source link Fokker wordt voor het vliegtuigongeluk in Luxemburg op 6 November 2002 door de openbaar aanklager van het openbaar ministerie in Luxemburg aansprakelijk gesteld. In dichte mist stortte een Fokker 50 neer.

here

http://groupe-vocal-nc.net/cr33/298 Vliegtuigongeluk LuxemburgLetselschadevergoeding http://www.eren.es/cr24/9251 Fokker zou op de hoogte zijn van problemen met vliegtuigen maar geen alarm hebben geslagen waardoor het ongeval in 2002 voorkomen had kunnen worden. Bij het ongeval zijn 20 mensen om het leven gekomen. Slechts 2 personen, de piloot en een passagier, overleefden het ongeluk.

litecoin official

binaire opties 1 euro Fokker is niet de enige die blaam treft aldus de aanklager. Ook de piloot, drie directeuren en drie technische medewerkers van Luxair worden aansprakelijk gehouden voor het ongeluk. Er zijn meerdere advocaten aangesteld om de aangeklaagde partijen te vertegenwoordigen bij de rechtszaak. Het verweer van betrokken advocaten/letselschade advocaten luidt dat er sprake was van technische gebreken. De rechter zal uitspraak moeten doen over aansprakelijkheid en eventueel te betalen letselschadevergoeding.

watch
Aansprakelijkheid vliegtuigongeluk Fokker in Luxemburg 2002
Hoe beoordeeld u deze pagina
This entry was posted in Aansprakelijkheid, Buitenland, Letselschade advocaat, Vliegtuigongeluk. Bookmark the permalink.