Smartengeld claim hoofdverdachte duinbranden

source site De hoofdverdachte van de duinbranden in Bergen eist schadevergoeding wegens onterechte hechtenis. Dit heeft zijn advocaat bekend gemaakt, nadat het OM (Openbaar Ministerie) heeft besloten om af te zien van verdere vervolging wegens gebrek aan bewijs.

siti trading

click enter Smartengeld

binäre optionen demo account

see url Smartengeld onterechte gevangenisstrafDe advocaat van de man heeft aangekondigd smartengeld en schadevergoeding te claimen wegens onterechte hechtenis. Uit onderzoek zou blijken dat er te weinig bewijs was om zijn cliënt vast te houden op verdenking van brandstichting. De immateriële schade die de hoofdverdachte heeft opgelopen dient vergoed te worden door de Staat der Nederlanden.

see

buy Lyrica from india De man heeft altijd meegewerkt aan het onderzoek en immer ontkend betrokken te zijn bij de duinbranden. Tussen 2009 en 2011 zijn er zo’n 60 branden in de duinen bij Bergen aangestoken.

watch
Hoe beoordeeld u deze pagina
This entry was posted in Binnenland, Smartengeld. Bookmark the permalink.