Nederlandse letselschade advocaat wint Amerikaanse prijs

http://cifric.it/?klaslk=corso-di-azioni-binarie&c2e=b0 Letselschade advocate Antoinette Collignon is in Amerika onderscheiden met de “International Trial Lawyer Leadership Award”. Deze prijs heeft zij toegekend gekregen vanwege haar rol in letselschaderecht en aansprakelijkheidsrecht in Europa.

http://gsc-research.de/index.php?cHash=ffe80c0525

e possibile perdere la somma investita in opzionebinarie Collignon was nauw betrokken bij de totstandkoming van PEOPIL (Pan European Organization for Personal Injury Lawyers). PEOPIL is een Europese vereniging voor letselschade advocaten die in 1997 is opgericht. Het is een netwerk voor letselschade advocaten in Europa en de Verenigde Staten.

see url

source url Sinds 2009 is Collignon de eerste vrouwelijk president van de vereniging. Bij letselschade dossiers waarbij buitenlands recht van toepassing is kan PEOPIL een rol spelen als internationaal netwerk.

binary options trade demo
Hoe beoordeeld u deze pagina
This entry was posted in Aansprakelijkheid, Letselschade, Letselschade advocaat. Bookmark the permalink.