Jaarlijks aantal fietsongevallen in Nederland

binary option bot Wist u dat…

spotoption
  1. Schadevergoeding fietsongevalJaarlijks 78.000 mensen een fietsongeval krijgen waarvoor ze medisch worden behandeld?
  2. Jaarlijks 66.000 mensen door een ongeval met de fiets op de spoedeisende hulp terecht komen?
  3. Jaarlijks 8.100 mensen in het ziekenhuis worden opgenomen ten gevolge van een fietsongeval?
  4. Jaarlijks 190 mensen overlijden ten gevolge van een ongeval met de fiets?

Eenzijdige fietsongevallen

http://eren.es/?esrof=opciones-binarias-en-plus500&554=c0 De meeste fietsongevallen zijn eenzijdige ongevallen. Dat betekend dat er geen sprake is van meerdere betrokken partijen. Statistieken wijzen uit dat 2 van de 3 ongevallen met de fiets een eenzijdig ongeval betreft. Het kan bijvoorbeeld gaan om een val van de fiets.

Tweezijdige en/of meerzidige fietsongevallen

source site Eén op de drie fietsongevallen kan betiteld worden als een meerzijdig ongeval. Meerzijdige fietsongevallen veroorzaken gemiddeld gezien meer en ernstiger letsel. Het kan bijvoorbeeld gaan om een aanrijding tussen een fietser en een auto. Botbreuken, en nekklachten, zogenaamde whiplash klachten, zijn veel voorkomend letsel. Maar ook letsel aan het hoofd komt vaak voor. In Nederland is een fietshelm niet verplicht en wordt weinig gedragen. De kans op hersenletsel bij een ongeval met de fiets wordt daardoor verhoogd.

Risicogroep voor fietsongevallen

enter site Risicogroep fietsongevallenOnderzoek wijst uit dat vrouwen minder brokken maken dan mannen. Vrouwen blijken zich beter te concentreren op de fiets.

follow De groep die betrokken zijn bij de meeste ongevallen zijn kinderen tussen de 10 en 14 jaar. Vooral de jongens in die leeftijdscategorie vormen een gevaar voor zichzelf en andere weggebruikers. Macho gedrag speelt daarbij een rol.

Schadevergoeding fietsongeval

Köp 10 mg Cialis med visum Indien u zelf als fietser bent aangereden dan heeft u vaak recht op vergoeding van uw schade. Uw letselschade kan bij de verzekeraar van de tegenpartij ingediend worden door onze letselschadespecialist.

http://vitm.com/thQ7M4-7w2T2yQ1c8u5Q8_7S8X7o 2074/ Schadevergoeding fietsongeval aanvragen? Via onderstaand mailformulier kunt u zich aanmelden of gratis advies inwinnen.
opzioni digitali metodo cabandela

Tastylia for sale http://melroth.com/?komp=tutti-i-siti-di-trading&77d=3a tutti i siti di trading Gratis letselschade advies!

Hoe beoordeeld u deze pagina
This entry was posted in Fietsongeval, Schadevergoeding, Schadevergoeding claimen, Verkeersongevallen. Bookmark the permalink.