Fietsongeval met ernstig letsel in Vuelta

http://coleface.com.au/z9031/360 Fietsongeval met ernstig letsel voor Kris BoeckmansDe wielrenner Kris Boeckmans heeft ernstig letsel opgelopen bij een fietsongeval in de Ronde van Spanje. De coureur liep bij zijn val een klaplong, een bloeding in de long, een zware hersenschudding en diverse botbreuken op. Zij ploegmaat Tosh van der Sande verklaarde dat hij net aan het drinken was toen hij in een gat reed.

http://lagkassan.se/8033/437

Kunstmatige coma voor herstel letsel

binary options mt4 indicators download Na de val is de coureur direct overgebracht naar het ziekenhuis van Murcia. Daar is hij een aantal dagen in kunstmatige coma gehouden om zo goed mogelijk te herstellen van zijn val met de fiets. Er werd gevreesd voor ernstig hersenletsel maar dat lijkt mee te vallen.

binäre option erfahrungen

video per opzioni binarie Heeft uzelf fietsongeluk gehad en heeft u vragen over een eventuele schadevergoeding, neem dan contact met ons op via onderstaand mailformulier. Binnen 24 uur wordt er telefonisch contact met u opgenomen voor kosteloos advies. binary options in kenya https://digitrading.biz/de/binaere-optionen/ binäre optionen anbieter test

click http://www.dijitalkss.com/z9033/4249 Gratis letselschade advies!

http://www.discover30a.com/dqc/2395
 

http://loomsv.com.au/boa/4654
Fietsongeval met ernstig letsel in Vuelta
Hoe beoordeeld u deze pagina
This entry was posted in Ernstig letsel, Fietsongeval. Bookmark the permalink.