Ernstig bedrijfsongeval in Kampen

source link Bij een fabrikant van opleggers in Kampen vond 17 maart een ernstig bedrijfsongeval plaats, waarbij een nog jonge werknemer het leven liet. Dit gebeurde in 2012 ook al eens bij hetzelfde bedrijf. Toen werd dit bedrijf een boete opgelegd wegens ernstige nalatigheid. Het is natuurlijk de vraag of dat dit maal ook het geval is geweest. Bij een ernstig ongeval op de werkvloer wordt de toedracht onderzocht door de inspectie SZW (Sociale Zaken en Werkgelegenheid). Dit is ook in Kampen gebeurd.

http://www.patriotresourcegroup.com/boc/4685

Schade vergoeding

enter Wanneer er een ongeval op het werk plaatsvindt, wat mogelijk te wijten is aan de nalatigheid van de werkgever, heeft het slachtoffer recht op schade vergoeding. In geval van overlijden zoals in Kampen is gebeurd, hebben de nabestaanden hoogstwaarschijnlijk recht op schade vergoeding.

http://www.wehavefuntimes.com/diq/3384

Verjaringstermijn

http://podzamcze-dobczyce.pl/z9032/4537 Het recht op schadevergoeding blijft niet eeuwig gelden. Na vijf jaar kunt u geen verhaal meer halen. Men spreekt dan over verjaring van het schadegeval. Deze periode geldt vanaf de dag dat u schade heeft opgelopen tot het moment dan u het verzoek tot schadevergoeding indient.

http://eventcenterwv.com/cr22/1265

Slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval?

follow site Heeft u letselschade opgelopen door een bedrijfsongeval en denkt u mogelijk recht te hebben op schadevergoeding. Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Indien gewenst kunnen wij daarna de zaak voor u in behandeling nemen.

follow link

follow url forex trading arbitrage

http://www.igreppidisilli.it/8034/1627 https://digitrading.biz/it/opzioni-binarie/ opzioni binarie a 1 euro Gratis letselschade advies!

http://www.macfixer.co.uk/cr32/8831
 

http://baysys.ca/boj/3050
Ernstig bedrijfsongeval in Kampen
Hoe beoordeeld u deze pagina
This entry was posted in Bedrijfsongeval, Bedrijfsongevallen, Claim, Zwaar letsel. Bookmark the permalink.