Fraude-onderzoek naar slachtoffers

http://polonia-wloska.org/8035/3201 In het programma ‘De Monitor’ van Teun van der Keuken was in de aflevering van 29 mei 2016 te zien dat verzekeringsmaatschappijen detectives inhuren om fraude-onderzoek te doen naar slachtoffers van verkeersongevallen.

cryptocurrency live market aud

De Monitor

http://www.iderik.nu/?dqq=binary-options-platform-regulated Uit de aflevering bleek dat vooral whiplashslachtoffers van fraude worden verdacht en worden bespioneerd door detectives. Foto’s geplukt van sociale media worden gebruikt om onder schadevergoeding uit te komen. Fraudeopsporing door recherchebureaus is geoorloofd vanwege het aantal fraudegevallen en ook toegestaan volgens de Gedragscode Persoonlijk Onderzoek.

click here

Slachtoffers als fraudeur

click here Fraude komt helaas voor en daarvoor worden vooral klachten gebruikt die niet objectief medisch vast te stellen zijn, zoals whiplashklachten. Mensen bespioneren en volgen als misdaders gaat wel ver. Echte slachtoffers hebben niets te verbergen, maar wel recht op privacy en dit recht wordt hierdoor wel grondig aangetast. Bovendien is de informatie die uit dit bespioneren naar boven komt nietszeggend. Wat wil het zeggen dat een moeder met whiplash een keer haar kind optilt of boodschappen in de auto zet? Toont dit aan dat ze geen whiplash heeft? Wij bestrijden dit, want dergelijke handelingen zijn wel mogelijk maar vaak niet te lang, niet te zwaar en niet te vaak.

http://dynamicpaintnpanel.com.au/cr18/5228

click Dat verzekeraars fraude willen opsporen is logisch, maar onze conclusie is dat verzekeraars te snel naar dit middel grijpen bij whiplashzaken.

xen vps bitcoin

binaire opties juridisch https://digitrading.biz/it/opzioni-binarie/ opzioni binarie alto basso

http://www.igreppidisilli.it/8034/5440 forex trading alligator indicator Gratis letselschade advies!

http://jaholtom.com/cr56/134
 

click here  

Fraude-onderzoek naar slachtoffers
Hoe beoordeeld u deze pagina
This entry was posted in Bedrijfsongeval, Vergoeding, Whiplash, Whiplash onderzoek. Bookmark the permalink.