Schadevergoeding defensie gedupeerde 1,2 miljoen Euro

http://justathimble.com/z9031/3582 Schadevergoeding defensie gedupeerde ad 1,2 miljoen Euro toegewezen. Eiser ontevreden met hoogte schadevergoeding.  Schadevergoeding defensieDefensie hangt een fikse schadeclaim boven het hoofd van een oud-agent werkend voor de MIVD in Afghanistan, de zogenaamde Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst. De Haagse rechtbank heeft gister in haar uitspraak een schadevergoeding van 1,2 miljoen Euro toegewezen aan Ibrahim. De heer A. vindt de hoogte van de schadevergoeding echter niet voldoende.

http://podzamcze-dobczyce.pl/z9032/1776

Gedupeerde wil 5 miljoen schadevergoeding eisen

enter site In een reactie op de uitspraak laat A. weten dat zijn schade vele malen hoger is. Een schadevergoeding ter hoogte van 5 miljoen Euro vindt hij redelijk. Met 1,2 miljoen Euro compensatie voor zijn schade neemt hij geen genoegen.

best australian binary options broker

Schadevergoeding defensie voor inkomstenderving bedrijf

http://levrikare.se/z8037/5855 In Afghanistan had A. een bouwbedrijf opgezet die zich zou toeleggen op de bouw van woningen. E.e.a. ging in nauwe samenwerking met een medewerker van de MIVD. Toen betreffende medewerker plots opzij werd gezet kwam A. ook buitenspel te staan.

http://www.patriotresourcegroup.com/boc/4838

source In een aan de rechter overhandigd contract is sprake van de bouw van tienduizend woningen. De woningen zijn er nooit gekomen. De rechter heeft in zijn vonnis enkel gekeken naar de rol van defensie. A. Overweegt in hoger beroep te gaan en wil graag dat de rechter ook kijkt naar de rol die Buitenlandse Zaken heeft gespeeld.

http://bestff.net/cr14/4399

http://carterhomes.ca/bok/2318 Schadevergoeding defensie eisen? Heeft uzelf schade opgelopen door handelen van defensie of een andere instelling van de overheid? Neem dan contact met ons op via het mailformulier.  opzioni binarie le iene

http://whenyouwantitdoneright.com/cr11/6731 forex trading journal Gratis letselschade advies!

click

http://readingoutofpoverty.org.au/cr53/7781
Schadevergoeding defensie gedupeerde 1,2 miljoen Euro
Hoe beoordeeld u deze pagina
This entry was posted in Defensie, Schadevergoeding. Bookmark the permalink.