Category Archives: Aanrijding

Aanrijding scooter letselschade

forex trading log

https://digitrading.biz/it/opzioni-binarie/ opzioni binarie demo Als u een ongeluk heeft gehad met de scooter wilt u natuurlijk dat de schade die u heeft geleden vergoed wordt. De schade moet mede worden vergoed door de verzekeraar, maar ook door de veroorzaker van het ongeluk.

binary options edge david binäre option aktien Gevolgen ongeluk met scooter

best time of day to trade 60 second binary options De bestuurder van een scooter is kwetsbaar en kan flinke letselschade oplopen bij door een aanrijding. De schade kan slechts een kleine verwonding betreffen, maar spijtig genoeg komt ook ernstig hersenletsel voor. De hoeveelheid schade is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste de ondergrond. Rijdt u op het gras? Dan zal de val anders voelen dan wanneer u op grind of een verharde weg rijdt.

Posted in Aanrijding, Aansprakelijkheid, Ernstig letsel, Letsel schadevergoeding, Letselschade, Licht letsel, Ongeluk, Schadevergoeding, Scooterongeluk, Verkeersongeval, Verkeersongevallen | Comments Off

Aanrijding van achteren, schadevergoeding?

watch Letselschade auto-ongevalWanneer u van achteren bent aangereden, is de achterliggende bestuurder in vrijwel alle gevallen verantwoordelijk voor de schade. Vooral bij een aanrijding van achteren is het zaak om bij medische klachten even een dokter te bezoeken. Door de slingerbeweging die het hoofd maakt ten opzichte van het lichaam bij dit soort aanrijdingen ontstaan vaak klachten die in de eerste instantie lijken mee te vallen, maar u uiteindelijk toch ernstig kunnen belemmeren in uw dagelijks functioneren.

Veel voorkomende klachten

see url Bij een aanrijding van achteren worden de meeste klachten veroorzaakt door de slingerbeweging van het hoofd ten opzichte van het lichaam.

Posted in | Comments Off

Schadevergoeding ongeluk auto

follow site Auto-ongeluk aanrijding van achterenWanneer u een auto-ongeval heeft gehad, wilt u natuurlijk dat de schade die u heeft geleden vergoed wordt. Of deze vergoed wordt hangt af van de schuldvraag (wie heeft het ongeval veroorzaakt) en uw verzekering.

Stel u bent zelf aansprakelijk

how to trade nfp binary options Wanneer u een ongeval heeft veroorzaakt, betaalt uw WA-verzekering alle schade die u heeft toegebracht aan uw medepassagiers en de andere weggebruiker. Bent u daarbij Allrisk verzekerd, dan wordt ook de schade aan uw eigen auto vergoed.

Posted in | Comments Off

Letselschade nieuws uit de media – 18/07/2017

Hieronder vindt u letselschade nieuws uit de media van dinsdag 18 juli 2017
Man overleden bij eenzijdig verkeersongeval Blik op nieuws Specialisten van de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) zullen onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. De politie houdt er …

Achtervolging van inbrekers start in Dilbeek, eindigt met crash op E19 in Seneffe De Morgen Een achtervolging die deze namiddag begonnen was in het Vlaams-Brabantse Dilbeek, is geëindigd met een verkeersongeval op de E19, ter hoogte …

Slachtoffer dodelijk ongeval is 48-jarige Veenendaler AD.nl De man die zaterdagmiddag om het leven kwam door een verkeersongeval in Veenendaal, blijkt een 48-jarige inwoner van de plaats. Eric Wijnacker …

Posted in Eenzijdige aanrijding, Letselschade nieuws, Verkeersongeval | Comments Off

Mobiele telefoon in het verkeer

http://justathimble.com/z9031/68 Verkeersongeval

follow Er gebeuren steeds meer ongelukken in het verkeer door het gebruik van een smartphone tijdens het autorijden of op de fiets. Slimme technologie waarbij uw telefoon tijdens de rit deels wordt overgenomen door de auto of bepaalde functie geblokkeerd worden wanneer de auto harder rijdt dan 20 kilometer per uur kan hierbij een uitkomst bieden. Appen en telefoon in de hand tijdens het autorijden is verboden. Op de fiets is dit nog altijd toegestaan.

Posted in Aanrijding, Aansprakelijkheid, Fietsongeval | Comments Off

Verkeersveiligheid

opções binárias bolsa de valores Letselschade auto-ongevalDe veiligheid in het verkeer verandert door het veranderde straatbeeld. Er zijn steeds meer auto’s die uitgerust zijn met systemen om de automobilist te ondersteunen tijdens het rijden. Steeds meer wordt geautomatiseerd richting de zelfrijdende auto. Dit brengt ook bepaalde risico’s met zich mee, vooral in deze overgangsfase.

Posted in | Comments Off

Letselschade scooterongeluk

source Schadevergoeding scooterongevalBij een ongeluk met een scooter is degene die het ongeluk veroorzaakt heeft aansprakelijk voor de letselschade. Degene die een aanrijding veroorzaakt is dus wettelijk verplicht om de schade van het slachtoffer te vergoeden. Een scooterbestuurder is een gelijkwaardige verkeersdeelnemer en wordt niet extra beschermd door regels en wetten zoals een voetganger of een fietser.

Risico

see url Het risico op ernstig letsel bij een scooterongeval is groot. Dit komt deels doordat de bestuurder van de scooter kwetsbaar en daardoor de impact van een ongeval al snel groot is. Een andere risicofactor is de leeftijd van de scooterbestuurders. Deze bestuurders zijn relatief jong (vanaf 16 jaar is het besturen van een scooter toegestaan) en statistisch gezien is de kans op een aanrijding bij jonge verkeersdeelnemers groter.

Posted in | Comments Off

Aanrijding op een kruising

bitcoin trezor buy Aanrijdingen op kruisingen komen vaak voor en de schuldvraag hierbij wordt bepaald door de verkeersregels ter plaatse. Is er sprake van een gelijkwaardige kruising of zijn er verkeersborden, haaientanden, stoplichten of andere markeringen op de weg te vinden?

http://bti-defence.com/boi/3176 Gelijkwaardige kruising

Op een gelijkwaardige kruising heeft verkeer van rechts voorrang. Op deze regel zijn een aantal uitzonderingen:

  • wanneer een onverharde weg een verharde weg kruist, heeft de persoon op de verharde weg voorrang
  • een tram heeft altijd voorrang, evenals politie, brandweerauto’s en ambulances met zwaailicht en sirene
Posted in | Comments Off

Aangereden door een vrachtwagen

Verkeersongeval

Auto-ongeluk met gebroken ruit

Wanneer u aangereden wordt door een vrachtwagen, dan is dit bijna altijd een bedrijfsongeval. In dat geval is de aansprakelijkheidsverzekering van de werkgever van de vrachtwagenchauffeur aansprakelijk voor de door u geleden schade.

Remweg

Vrachtwagens hebben door hun grootte en gewicht een langere remweg. Ook heeft een zwaar beladen vrachtwagen een langere remweg dan een lege vrachtwagen. Het is verstandig om hier in verkeerssituaties rekening mee te houden. Het onderschatten van de remweg van vrachtwagens is een oorzaak van veel ongevallen.

Posted in | Comments Off

Letselschade door overstekende dieren

Een aanrijding met overstekend wild, een loslopende hond of een paard dat door de ruiter niet goed in bedwang wordt gehouden kan ernstige gevolgen hebben. Door de aanrijding kan de autobestuurder van de weg geraken of de macht over het stuur verliezen, met als gevolg materiële schade en in sommige gevallen zelfs letselschade. Wie is er in dit geval aansprakelijk voor de schade?

Posted in | Comments Off