Category Archives: Auto-ongeluk

Schadevergoeding auto ongeluk

opzioni binarie algoritmo Heb ik recht op schadevergoeding voor mijn auto ongeluk? Een auto ongeluk veroorzaakt naast autoschade vaak letsel. De wijze waarop u schadevergoeding kunt ontvangen hangt af van de situatie Bent uzelf debet aan het ongeval. Of is er een andere partij schuldig en daarmee aansprakelijk voor de schade die het auto ongeluk teweeg brengt?

Schadevergoeding auto ongeluk – tegenpartij aansprakelijk

forex trading Het is raadzaam om na een ongeval direct het Europees Schadeformulier in te vullen. Op dit formulier vult u beiden uw gegevens in en beschrijft u beiden hoe het ongeval is verlopen. Zeker wanneer de politie niet ter plaatse van het ongeval is gekomen dan is het Schadevergoeding auto ongelukschadeformulier van grote waarde. Het dient als een belangrijk bewijsstuk bij de afhandeling van de schade en/of letselschade.

Posted in | Comments Off

Ongevallen bij stoplichten

http://baysys.ca/boj/2156 Wanneer u wordt aangereden terwijl u stilstaat voor het stoplicht, is de achteroprijdende bestuurder aansprakelijk. Wanneer u zelf een fout of overtreding hebt gemaakt, bent u medeaansprakelijk voor het ongeval. Dit kan het geval zijn, wanneer u plots hard op de rem bent gaan staan, terwijl dit niet nodig was en dit dus redelijkerwijze niet verwacht kon worden door uw achterligger.

Voldoende afstand houden

http://levrikare.se/z8037/3684 In artikel 19 van het RVV staat het volgende:

http://bti-defence.com/boi/1303 De bestuurder moet in staat zijn zijn voertuig tot stilstand te brengen binnen de afstand waarover hij de weg kan overzien en waarover deze vrij is.

Posted in | Comments Off

Schadevergoeding ongeluk met auto

ethereum cloud mining for dummies Schadevergoeding ongeluk met auto claimen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Letselschade-Claim heeft zich in de loop der jaren verder gespecialiseerd in letselschades ontstaan door auto-ongelukken. Zodoende hebben we veel ervaring met het realiseren van een optimale schadevergoeding ongeluk met auto.

Whiplash na ongeluk met auto & schadevergoeding

Schadevergoeding ongeval met auto

http://hotlinegirls.com/z9039/4284 Een ongeluk zit in een klein hoekje is het gezegde. Dat klopt.. een split second maakt vaak het verschil tussen wel of geen botsing

go to site Veel van onze cliënten die een auto-ongeluk hebben gehad zitten met nekklachten, ook wel whiplash klachten genoemd. Een whiplash ontstaat vaak wanneer iemand van achteren is aangereden.

Posted in | Comments Off

Auto-ongeluk schadevergoeding

Auto-ongelukAuto-ongeluk schadevergoeding

click here De eerste vraag die altijd gesteld wordt bij een aanrijding is de schuldvraag. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding? Is er sprake van eigen schuld, een schuldige tegenpartij of slecht wegdek. Wie is de tegenpartij? Is deze bekend, is dit ook een auto, of een fietser, een voetganger, een dier?

Letselschade door overmacht

http://www.sthildas.net/bow/1772 Soms wordt letselschade veroorzaakt door dieren. In dat geval zal u meestal een aanvraag tot schadevergoeding bij uw SVI- of OIV-verzekering moeten indienen. Wanneer de eigenaar van het dier kan worden opgespoord, is deze verantwoordelijk voor de schade. Meer informatie hierover vindt u bij de link hierboven.

Posted in | Comments Off

Aanrijding van achteren, schadevergoeding?

http://www.schmitt-haensler.com/boq/4601 Letselschade auto-ongevalWanneer u van achteren bent aangereden, is de achterliggende bestuurder in vrijwel alle gevallen verantwoordelijk voor de schade. Vooral bij een aanrijding van achteren is het zaak om bij medische klachten even een dokter te bezoeken. Door de slingerbeweging die het hoofd maakt ten opzichte van het lichaam bij dit soort aanrijdingen ontstaan vaak klachten die in de eerste instantie lijken mee te vallen, maar u uiteindelijk toch ernstig kunnen belemmeren in uw dagelijks functioneren.

Veel voorkomende klachten

click here Bij een aanrijding van achteren worden de meeste klachten veroorzaakt door de slingerbeweging van het hoofd ten opzichte van het lichaam.

Posted in | Comments Off

Schadevergoeding ongeluk auto

follow link Auto-ongeluk aanrijding van achterenWanneer u een auto-ongeval heeft gehad, wilt u natuurlijk dat de schade die u heeft geleden vergoed wordt. Of deze vergoed wordt hangt af van de schuldvraag (wie heeft het ongeval veroorzaakt) en uw verzekering.

Stel u bent zelf aansprakelijk

http://tommiliving.com/9030/1881 Wanneer u een ongeval heeft veroorzaakt, betaalt uw WA-verzekering alle schade die u heeft toegebracht aan uw medepassagiers en de andere weggebruiker. Bent u daarbij Allrisk verzekerd, dan wordt ook de schade aan uw eigen auto vergoed.

Posted in | Comments Off

Verkeersveiligheid

go site Letselschade auto-ongevalDe veiligheid in het verkeer verandert door het veranderde straatbeeld. Er zijn steeds meer auto’s die uitgerust zijn met systemen om de automobilist te ondersteunen tijdens het rijden. Steeds meer wordt geautomatiseerd richting de zelfrijdende auto. Dit brengt ook bepaalde risico’s met zich mee, vooral in deze overgangsfase.

Posted in | Comments Off

Alcohol en drugs in het verkeer

Gecontroleerd op alcoholgebruik in het verkeer wordt er al lang, maar vanaf 1 juli 2017 wordt ook de speekseltest ingezet. Met deze speekseltest kan drugsgebruik worden aangetoond, dus vanaf 1 juli 2017 kan er ook op een eenvoudige manier getest worden op het gebruik van drugs in het verkeer. De speekseltest kan het gebruik van cocaïne, opiaten, marihuana en methamfetamines herkennen. Bij positief resultaat is voor verder onderzoek een bloedtest noodzakelijk.

Posted in Auto-ongeluk, Verkeersongevallen, Verkeersveiligheid | Comments Off

Veel verkeersslachtoffers van verkeersdelicten ontevreden

Letselschade auto-ongevalIn april 2017 werden de resultaten bekend van een onderzoek uitgevoerd door het Fonds Slachtofferhulp. In dat onderzoek werd gevraagd hoe tevreden slachtoffers en nabestaanden van ernstige verkeersongevallen waren over de straffen die werden opgelegd aan de daders. Dit omdat het Fonds Slachtofferhulp geregeld te maken had met teleurgestelde slachtoffers.

Roekeloos gedrag in het verkeer

Bestuurders die onder invloed van alcohol en drugs achter het stuur kruipen en hierbij slachtoffers maken. We horen het helaas vaak en het daarbij behorende gedrag zoals hoge snelheden en het negeren van verkeersborden maakt dat deze mensen een gevaar op de weg zijn. Slachtoffers en nabestaanden vinden dat er te laag gestraft wordt bij deze ernstige verkeersmisdrijven. Deze mensen voelen zich niet gehoord door de rechtbank en het gaat hier om een grote groep van maar liefst 65 % van de slachtoffers.

Posted in Aanrijding, Auto-ongeluk, Verkeersongeval | Comments Off

Schadevergoeding aanrijding auto

Letselschade auto-ongevalWanneer u letselschade heeft opgelopen bij een auto-ongeluk is het belangrijk om niet meteen schuld te erkennen, politie te waarschuwen, zoveel mogelijk bewijsmateriaal te verzamelen en direct een arts te bezoeken. Wij kunnen dit niet vaak genoeg zeggen, want het komt nog vaak voor dat men schade onderling probeert te regelen of denkt dat het letsel wel mee zal vallen, met alle nadelige gevolgen van dien.

Wie is er schuldig?

Wanneer u vragen heeft over de schuldvraag, kunt u deze ook bij ons kwijt. De schuldvraag is niet altijd even makkelijk te beantwoorden. In sommige gevallen kan het zo zijn dat u ook deels schuldig bent aan het ongeval. In dat geval is het wel mogelijk dat u een bepaald percentage van uw letselschade vergoed krijgt.

Posted in | Comments Off