Category Archives: Binnenland

De NAM en de aardbevingen in Groningen

click De aardbevingen in Groningen zijn het gevolg van gaswinningen en dat is eindelijk bewezen nadat er in 2013 een onderzoeksprogramma werd gestart. Na dit onderzoek werd er een vernietigend rapport geschreven door de Onderzoeksraad Voor Veiligheid. Uiteindelijk kwam het ook tot excuses van de NAM (Nederlandse Aardolie Maatschappij).

Posted in Algemeen, Binnenland, Claim | Comments Off

Letselschade door vuurwerk

tributacion opciones binarias Het is weer bijna het einde van het jaar en dan gebeuren er helaas veel ongelukken met vuurwerk. In de nacht van 31 december 2013 naar 1 januari 2014 werden maar liefst 700 slachtoffers behandeld op de eerste hulp van de diverse ziekenhuizen en viel er één dodelijk slachtoffer te betreuren.

follow Wanneer u dit overkomt, kan dit grote gevolgen hebben voor de rest van uw leven. Soms gebeurt er een ongeval met vuurwerk omdat er gebreken aan het vuurwerk zijn. Het letsel is dan ontstaan door het ondeugdelijk vuurwerk, maar dit is vaak niet eenvoudig aan te tonen. U kunt proberen om de fabrikant aansprakelijk te stellen. In dat geval is het wel belangrijk om het ondeugdelijk vuurwerk te bewaren en getuigen te hebben. Dan nog zal het niet eenvoudig zijn om aan te tonen dat het vuurwerk niet deugde.

Posted in Aansprakelijkheid, Algemeen, Binnenland, Claim, Ernstig letsel, Letsel, Letsel schadevergoeding, Letselschade, Zwaar letsel | Comments Off

Schadevergoeding treinongeluk Amsterdam

get link Het aantal inzittenden dat letsel heeft opgelopen bij het treinongeluk in Amsterdam staat op 117 mensen. Bij 42 mensen is ernstig letsel geconstateerd. Een vrouw van 68 jaar is bij het treinongeval om het leven gekomen.

go to site https://digitrading.biz/it/opzioni-binarie/ opzioni binarie 60 secondi Schadevergoeding voor het treinongeval en opgelopen letsel?

see Schadevergoeding Treinongeluk AmsterdamVoor passagiers met letselschade is het aan te raden om een letselschadespecialist de schade te laten verhalen. De hoogte van de letselschade dient per individu vastgesteld te worden.

zoloft hypothyroidism De ernst en gevolgschade van letsel bij passagiers kan sterk uiteen lopen. De NS of spoorwegbeheerder ProRail hebben nog geen uitspraken gedaan omtrent aansprakelijkheid van het voor velen noodlottige ongeluk.

Posted in Binnenland, Letselschade, Treinongeluk Amsterdam, Treinongeval | Comments Off

Schadevergoeding Vervangen PIP-implantaten, 33% kan lekken/scheuren

http://www.macweld.com.au/pp3/starlix-mechanism-of-action.html Uit nieuw Brits onderzoek blijkt dat 33% van de PIP-borstimplantaten kan gaan lekken/scheuren. Uit eerder onderzoek zou blijken dat maximaal 5% van de PIP-implantaten zou kunnen scheuren.

informazioni opzioni binarie gratuita Lekke PIP-borstimplantaten

Schadevergoeding lekke PIP-implantaatDe afgelopen tijd zijn er bij veel vrouwen  met PIP-borstprotheses lekke protheses geconstateerd. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) zou reeds in een eerder stadium op de hoogte zijn geweest van problemen met de implantaten. De IGZ zou onvoldoende actie hebben ondernomen.

Wanneer u PIP-implantaten heeft is het sterk aan te raden om uw borstprotheses te laten onderzoeken. Eventuele lekke implantaten kunnen gezondheidsproblemen veroorzaken.

follow link Schadevergoeding lekkende PIP-implantaten

Posted in Binnenland, Borstimplantaat, Letselschade, Vervangen PIP-implantaten | Comments Off

Smartengeld claim hoofdverdachte duinbranden

De hoofdverdachte van de duinbranden in Bergen eist schadevergoeding wegens onterechte hechtenis. Dit heeft zijn advocaat bekend gemaakt, nadat het OM (Openbaar Ministerie) heeft besloten om af te zien van verdere vervolging wegens gebrek aan bewijs.

http://www.tkcsinnovations.com/bom/3571 Smartengeld

Smartengeld onterechte gevangenisstrafDe advocaat van de man heeft aangekondigd smartengeld en schadevergoeding te claimen wegens onterechte hechtenis. Uit onderzoek zou blijken dat er te weinig bewijs was om zijn cliënt vast te houden op verdenking van brandstichting. De immateriële schade die de hoofdverdachte heeft opgelopen dient vergoed te worden door de Staat der Nederlanden.

Posted in Binnenland, Smartengeld | Leave a comment

Schadevergoeding PIP-implantaat

Heb ik recht op schadevergoeding PIP siliconen borstprothese? Ookwel M-implants genoemd.

Sinds 1997 zijn er in Nederlandse klinieken en ziekenhuizen siliconen borstimplantaten van de Franse fabrikant  PIP (Poly Implants Protheses) bij vrouwen ingebracht. De siliconen borstprotheses werden verkocht onder de merknaam M-implants.

http://baysys.ca/boj/3840 Problemen PIP-borstimplantaten

Schadevergoeding PIP-borstimplantaatHet is gebleken dat een PIP-borstimplantaat problemen kan veroorzaken. De borstprotheses kunnen gaan lekken, scheuren en zweten.

Momenteel wordt er onderzoek gedaan naar de vragen: Hoe reageert het lichaam op vrijgekomen siliconengel? Is vrijgekomen siliconengel schadelijk? Het is zeker niet zo dat alle PIP-siliconenimplantaten voor problemen zorgen.

http://www.igreppidisilli.it/8034/3908 Ziekenhuis aansprakelijk stellen voor PIP-borstimplantaat

Posted in Aansprakelijkheid, Binnenland, Borstimplantaat, Medische fout, Medische misser | Comments Off

Auto-ongeluk A2 door fladderende parkiet

Op de A2 bij Echt heeft een parkiet een auto-ongeluk veroorzaakt. De vogel wist te ontsnappen uit een doos waar zijn baasje hem in had gestopt.

Auto-ongeluk schade, geen letselHet diertje fladderde door de auto en ontnam de vogelbezitter het zicht op de weg. Een botsing met de vangrail was het gevolg. Na tientallen meters kwam de auto tot stilstand langs de snelweg.

De vogel zocht al snel weer zijn toevlucht tot de doos. De politie kon melden dat bestuurder en vogel gelukkig geen letsel hebben opgelopen bij het auto-ongeluk.

Wel heeft de aanrijding met de vangrail ernstige schade aan de auto veroorzaakt.

Posted in Auto-ongeluk, Binnenland | Leave a comment

Auto-ongeluk Alberto Stegeman op A1

Alberto Stegeman is op de A1 betrokken geraakt bij een auto-ongeluk. De eerste berichten zijn dat de SBS-presentator, bekend van het programma Undercover Nederland, geen letsel heeft opgelopen. Wel is zijn auto total loss verklaard.

Hoe het auto-ongeluk, een kop-staart-botsing, precies heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. In eerste instantie lijken alle betrokken er zonder letsel en whiplash klachten er vanaf te komen.

Posted in Binnenland, Whiplash | Leave a comment

Bedrijfsongeval Someren

Nabij Eindhoven is in Someren door een bedrijfsongeval een 17-jarige jongen overleden. De jongen was werkzaam bij een spuitbedrijf toen het ongeluk plaatsvond. Een stapel kozijnen kwam op het slachtoffer.

Hulpdiensten zouden snel na het bedrijfsongeluk ter plaatse zijn geweest maar konden het leven van de jongen niet redden. De politie heeft onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk. Ook de arbeidsinspectie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het bedrijfsongeval.

Wij wensen familie en vrienden van het slachtoffer, evenals andere betrokkenen alle sterkte toe.

Posted in Bedrijfsongeval, Binnenland, Letselschade nieuws | Leave a comment

Aanrijding Jos Verstappen veroorzaakt letsel ex-vriendin

De rechtbank in Roermond heeft bepaald dat autocoureur Jos Verstappen nog tenminste twee weken in voorarrest moet zitten na het auto-ongeluk met zijn ex-vriendin. De oud-formule 1-coureur wordt door de politie verdacht van het opzettelijk inrijden op zijn ex-vriendin.

Letsel auto-ongelukBij het ongeluk heeft het slachtoffer letsel bestaande uit schrammen en kneuzingen opgelopen. Tegen RTLboulevard verklaarde zij dat Jos Verstappen er niet goed mee kon omgaan dat zij haar relatie met hem had verbroken. Nederlands meest succesvolle auto-coureur zou haar agressief hebben bejegend.

De advocaat van de autocoureur ontkent in alle toonaarden. Van het opzettelijk veroorzaken van letsel  en/of het auto-ongeluk zou dan ook totaal geen sprake zijn.

Posted in Auto-ongeluk, Bedrijfsongeval, Binnenland | Leave a comment