Category Archives: Hersenletsel

Niet aangeboren hersenletsel na ongeval

go Vergoeding hersenletselEr is in de media veel aandacht voor NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). Zo werd hier in januari 2017 door Louis Theroux aandacht aan besteed in de aflevering ‘Louis Theroux: A Different Brain?’. Ook is NAH TV sinds mei 2016 op YouTube te vinden, een kanaal wat aandacht besteed aan de gevolgen van niet aangeboren hersenletsel. Dit is niet voor niets. Jaarlijks lopen in Nederland ongeveer 130.000 mensen hersenletsel op door een ongeval, een beroerte of een tumor. Gelukkig herstelt een deel van deze mensen volledig, maar ongeveer 40.000 mensen blijven hun leven lang beperkingen houden.

www ukoptions com
Posted in Bedrijfsongeval, Ernstig letsel, Hersenletsel | Comments Off

Hoofdletsel door auto-ongeluk

online trading academy Letselschadevergoeding na verkeersongevalOnze hersenen worden goed beschermd door onze schedel, maar kunnen toch ernstig beschadigd raken bij hoofdletsel. Door de klap worden de hersenen in de schedel heen en weer geslingerd, waardoor ze kunnen kneuzen. De kneuzing zorgt voor zwelling, maar hersenen kunnen door plaatsgebrek maar weinig zwellen in de schedel. Ook bestaat er een kans op een bloeding in de hersenen. Ga bij hoofdletsel dus altijd naar de dokter, om nare gevolgen uit te sluiten.

binary option regulation us
Posted in | Comments Off

Hoogte schadevergoeding bepaald op basis van afkomst en geslacht

buy Pregabalin Lyrica uk Hoogte schadevergoeding op basis van afkomst en geslacht terecht? 10 jaar geleden liep Ezra Coskun hersenletsel op bij een verkeersongeval. Hoogte schadevergoedingDe Turks-Nederlandse vrouw raakte daarbij in coma.

http://visitsvartadalen.nu/?saxarokese=K%C3%B6p-Viagra-Trosa&734=ed

http://anthonycox.org/?p=1901 Tegenwoordig functioneren haar hersenen op het niveau van een kind. Hiervoor heeft zij schadevergoeding toegewezen gekregen door de rechter. Waar in vergelijkbare situaties 550.000 Euro werd uitgekeerd, kreeg de vrouw slechts 70.000 Euro vergoeding voor haar letsel.

go to link

go here Herberekening schadevergoeding geëist

source url
Posted in Hersenletsel, Schadevergoeding | Comments Off