Category Archives: Motorongeluk

Letselschade motorongeluk

http://autoinforma.it/index.php?option=com_content Schadevergoeding verkeersongeval motorMotorongelukken zijn vaak ernstig. Dit omdat de bestuurder van een motor niet omgeven wordt door een chassis en dus redelijk onbeschermd zit. Daarnaast wordt een motorrijder door de overige weggebruikers bij het wisselen van een rijstrook geregeld over het hoofd gezien.

http://www.afocattacna.org/?yruiw=younger-looking-for-old-dating&c20=3c

http://ostacamping.com/ Motorongeluk en letsel voorkomen

opzioni binarie analisi fondamentale

http://www.afocattacna.org/?yruiw=local-dating-lines&083=ea http://gayfootclub.com/page/4/?kontyry=i-don\\\\\\\'t-like-dating-websites Kijken, opletten en anticiperen. Dit is belangrijk voor een motorrijder.

Posted in | Comments Off

Nekletsel motorongeluk

see Schadevergoeding verkeersongeval motorIn de zomer komen er weer veel motoren op de weg, die ’s winters binnen blijven. Op de motor worden per jaar maar weinig kilometers afgelegd (gemiddeld 3700 km per jaar), waardoor het risico op ongevallen per afgelegde kilometer groter is. Er wordt wel gezegd dat motorrijden 25 keer gevaarlijker is dan autorijden (factsheet SWOV). Veel motorrijders rijden te weinig om routine op te bouwen en hierdoor blijven ze lang in het bezit van te weinig rijervaring. Kijken, anticiperen en opletten is belangrijk voor de veiligheid van een motorrijder en dit leer je alleen maar goed door het vaak te doen.

Posted in | Comments Off

Verkeersongeval Hilversum; Motorrijder gelanceerd

http://ramshergill.com/womens/dominic-cooper/ Dinsdagmiddag j.l. heeft een opmerkelijk verkeersongeval plaatsgevonden op de Larenseweg in Hilversum. Een 23 jarige motorrijder had geen zin om achter een rij auto’s te wachten.

click Schadevergoeding verkeersongeval motorDe man reed met zijn motor het fietspad op en passeerde een aantal auto’s. Toen hij van het fietspad af reed om zijn rit voort te zetten op de autoweg, raakte zijn motor in onbalans. Het voorwiel van zijn motor bleef achter een stoeprand steken waardoor de motorrijder werd gelanceerd in de richting van een bestelbusje. De onfortuinlijke bestuurder van de motor vloog dwars door een achterraam van het bestelbusje.

Posted in Motorongeluk, Verkeersongeval | Leave a comment

Gemeentelijk aansprakelijk gesteld voor slecht wegdek

viagra för kvinnor effekt De gemeente Stichtse Vecht is door de rechtbank in Utrecht veroordeeld voor een boete van  22.500 euro, waarvan 7500 euro voorwaardelijk. Dit naar aanleiding van een dodelijk ongeluk waarbij twee motorrijdsters verongelukten en een ernstig ongeluk wat kort daarvoor was gebeurd, waarbij een motorrijder ernstig letsel opliep.

http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-absicherungsstrategie&6f1=f7 Schadevergoeding motorongeluk

opzioni binarie strategie funzionanti Het college van B&W ondernam niets om verdere schade en letsel te voorkomen. Ook reageerde de gemeente laks op de regen van klachten, die het ontving van omwonenden ten aanzien van de staat van het wegdek. De gemeente Stichtse Vecht is door de rechtbank schuldig bevonden aan dood door schuld, iets wat het college van B&W zeer hoog opneemt. Uit respect voor de nabestaanden van de twee dodelijk verongelukte motorrijdsters, gaat de gemeente Stichtse Vecht niet in hoger beroep en wijt het zijn falen om het wegdek te repareren aan  beoordelingsfouten die zijn gemaakt in het wegbeheer.

Posted in Aansprakelijkheid, Motorongeluk, Verkeersongeval | Leave a comment