Category Archives: click Schadevergoeding VW sjoemelsoftware

Schadevergoeding Volkswagen diesel sjoemelsoftware in zicht

https://digitrading.biz/de/binaere-optionen/ binäre optionen forum Schadevergoeding Volkswagen diesel sjoemelsoftware in zicht. De Europese Commissie is tot de conclusie gekomen dat Volkswagen in 20 landen de wet heeft overtreden met de sjoemeldiesels. Dit vormt een belangrijke element in het claimen van schadevergoeding voor de bezitters van Volkswagen met de sjoemelsoftware. Duizenden VW bezitters kunnen aanspraak gaan maken op schadevergoeding, zo is de verwachting.

opzioni binarie le iene

Wat heeft VW gedaan met haar dieselmotor?

forex trading Schadevergoeding sjoemelsoftware VolkswagenVW heeft “slimme software” aan dieselmotoren gekoppeld. De software detecteert wanneer de auto wordt gekeurd in een garage. Indien een dergelijke diesel VW op een rollerband staat, de auto dus geen snelheid heeft maar de wielen wel draaien gecombineerd met een slechte GPS-ontvangst, dan stoot de auto minder NOx uit. Deze zogenaamde stikstofoxiden veroorzaken smog en ozon. Stikstofoxiden zijn schadelijk voor mens en milieu.

go to link
binary options trading robots go to site Posted in Schadevergoeding, Schadevergoeding VW sjoemelsoftware here | http://bestff.net/cr14/5089 http://dancorpaustralia.com.au/cr15/3662 Comments Off