Category Archives: Statistiek / Cijfers

Nazorg na ziekenhuisopname

opcje binarne rozliczenie Een medisch fout kan zijn een foute diagnose, een verkeerde ingreep, maar ook geen of te weinig nazorg. Vooral bij bejaarde patiënten is nazorg na een ziekenhuisopname belangrijk. Volgens een artikel in Trouw (februari 2016) is het zelfs zo dat zonder nazorg dertig procent van de tachtig-plussers binnen honderd dagen na de ziekenhuisopname overlijdt. Dit is een enorm aantal.

see

Nazorg na ziekenhuisopname

come guadagnare con opzioni binarie 1 Dit kan voorkomen worden door wijkverpleging. Wanneer de patiënt na ontslag uit het ziekenhuis bezocht wordt door de wijkverpleegster kan volgens onderzoek van hoogleraar ouderengeneeskunde Sophia de Rooij van het Universitair Medisch Centrum Groningen en Bianca Buurman van het Academisch Medische Centrum, vijventwintig procent van deze sterfgevallen voorkomen worden.

opcje binarne mlm
Posted in Bedrijfsongeval, Medische misser, Statistiek / Cijfers, Ziekenhuis | Comments Off

Schadevergoeding scooterongeluk – Stijging ongelukken met letsel

http://broadwaybathrooms.com/?deribene=bin%C3%A4re-option-vergleich&fdb=4c Het aantal scooterongelukken met letseschade is sinds 2005 sterk toegenomen. De stichting Consument en Veiligheid heeft berekend dat er sprake is van een stijging van 87% tussen 2005 en 2009. In de onderzochte jaren  zijn er gemiddeld 9800 mensen met letsel opgenomen op de spoedeisende hulp in ziekenhuizen na een scooterongeval.

robot opzioni binarie funziona

http://weki.com.np/?timer=banco-de-swiss&364=99 Schadevergoeding scooterongelukDe sterke stijging van het aantal ongelukken met scooters heeft volgens het onderzoek te maken met twee aspecten. Ten eerste is het aantal weggebruikers met een scooter sterk toegenomen. Ten tweede worden bij veel scooters snelheidsbegrenzers verwijderd. Een hogere snelheid en acceleratie dragen bij aan het risico op een scooterongeluk.

Posted in Schadevergoeding, Scooterongeluk, Statistiek / Cijfers | Leave a comment

Cijfers doden door verkeersongeval in EU

http://melroth.com/?komp=guadagnare-con-opzioni-binarie-net&d06=e9 In 2010 zijn in Nederland 640 mensen door een verkeersongeval met dodelijk letsel overleden. Daarmee behoort Nederland samen met Zweden en Groot-Brittannië  tot één van de landen met de laagste aantal doden door een verkeersongeval in Europa.

http://stamparija-rankovic.com/?prilko=purchase-Priligy-no-prescription-in-Corpus-Christi-Texas&ea9=34 VerkeersongevalGriekenland heeft het hoogste aantal slachtoffers met dodelijk letsel door een ongeval. In 2010 overleden daar 116 mensen per miljoen inwoners door een verkeersongeval.

here In 2001 bedroeg het aantal overledenen door een verkeersongeluk in Griekenland nog 172 per miljoen inwoners.

http://paxxo.se/?praktika=billig-Viagra-ratiopharm&286=0a follow Ontwikkeling doden door verkeersongeval

Posted in Buitenland, Statistiek / Cijfers, Verkeersongeval | Leave a comment