Category Archives: http://estudiovideochat.com/cool.php Ziekenhuis

Nazorg na ziekenhuisopname

go Een medisch fout kan zijn een foute diagnose, een verkeerde ingreep, maar ook geen of te weinig nazorg. Vooral bij bejaarde patiënten is nazorg na een ziekenhuisopname belangrijk. Volgens een artikel in Trouw (februari 2016) is het zelfs zo dat zonder nazorg dertig procent van de tachtig-plussers binnen honderd dagen na de ziekenhuisopname overlijdt. Dit is een enorm aantal.

follow url

Nazorg na ziekenhuisopname

http://dijitalkss.com/insanlik-ve-kss-icin-yeni-bir-olanak-crowdsourcing-2?p„1¤7/a> indicatori opzioni binarie infalibili Dit kan voorkomen worden door wijkverpleging. Wanneer de patiënt na ontslag uit het ziekenhuis bezocht wordt door de wijkverpleegster kan volgens onderzoek van hoogleraar ouderengeneeskunde Sophia de Rooij van het Universitair Medisch Centrum Groningen en Bianca Buurman van het Academisch Medische Centrum, vijventwintig procent van deze sterfgevallen voorkomen worden.

http://www.tentaclefilms.com/?yutie=siti-affidabili-opzioni-digitali&2c4=78
Posted in Bedrijfsongeval, Medische misser, Statistiek / Cijfers, Ziekenhuis | Comments Off

Schadeclaim VU Medisch Centrum 50 Miljoen Euro

http://factsboard.com/great-pyramid-of-giza/ Schadeclaim van 50 miljoen Euro in de maakHet VU Medische Centrum bereid een fikse schadeclaim voor. Het ziekenhuis heeft ten gevolge van de waterschade zo’n 50 miljoen Euro schade opgelopen. Bestuursvoorzitter Wouter Bos maakte dat bekend tijdens de heropening van het ziekenhuis.

see

see url Het ziekenhuis is 2 weken gesloten geweest. Inmiddels zijn de meeste werknemers weer aan het werk en worden er patiënten behandeld. De eerste operaties na de heropening  zijn reeds uitgevoerd.

see url
Posted in | Leave a comment