Aansprakelijk stellen letselschade

Stel u heeft letselschade/whiplash opgelopen i.v.m. een ongeval (verkeersongeval of bedrijfsongeval) dan kunt u te maken hebben met het aansprakelijk stellen van de schade. Op voorwaarde natuurlijk dat de tegenpartij schuldig is aan het ongeval.

Een letselschade advocaat kan het proces van aansprakelijk stellen voor u uitvoeren. Het aansprakelijk stellen is één van de eerste stappen bij het realiseren van een schadevergoeding.

Wanneer de tegenpartij bij bijvoorbeeld een kop-staartbotsing met whiplash fout zit (op basis van een politierapport of Europees schadeformulier) zal het aansprakelijk stellen voor de letselschade/whiplash normaliter spoedig verlopen.

Vervolgens kan de verdere afwikkeling van het ongeval en het berekenen van de letselschade dan onderling geregeld worden. Indien omtrent de schuldvraag van het ongeval geen overeenstemming wordt bereikt, is een gang naar de rechter een mogelijkheid. De rechter zal dan al dan niet een partij aansprakelijk stellen voor de schade.

Het is aan te raden om na een ongeval met letsel z.s.m. een letselschade advocaat te raadplegen. Deze specialist in het rechtsgebied “letselschade” is opgeleid om u optimaal te begeleiden na een ongeval. Om misverstanden te voorkomen en de aansprakelijkheid bij letselschade rond te krijgen, is het verstandig om in een vroegtijdig stadium de tegenpartij aanprakelijk te stellen voor opgelopen letsel.

Tegenpartij aansprakelijk stellen voor letselschade? Vul dan onderstaand formulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op en beantwoorden uw vragen m.b.t. de aansprakelijkheid van uw ongeval. Desgewenst kan onze letselschade adovcaat daarna uw belangenbehartigen en letsel schadevergoeding realiseren. Het doel is altijd een rechtvaardige en optimale schadevergoeding.

Gratis letselschade advies!

Start typing and press Enter to search