Bedrijfsongeluk

Ik heb een bedrijfsongeluk gehad, heb ik recht op schadevergoeding en wat is de hoogte van mijn schadevergoeding?

Regelmatig krijgen wij deze vraag van slachtoffers van een bedrijfsongeluk. Om vragen omtrent recht op schadevergoeding na een bedrijfsongeluk te beantwoorden zijn onderstaande vragen van belang.

  1. Ligt de aansprakelijkheid bij uw werkgever?
  2. Heeft u zelf volgens geldende voorschriften gehandeld?
  3. Wat is het letsel?
  4. Betreft het blijvend letsel?
  5. Is er sprake van andere schade naast letselschade?
  6. Heeft u inkomensschade?

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text css=”.vc_custom_1528182807147{margin-bottom: 0px !important;}”]Een bedrijfsongeluk, ook wel bedrijfsongeval of arbeidsongeval genoemd, is een bijzonder heftige ervaring voor een werknemer. Fysiek mentaal en sociaal kan het een grote impact hebben op het leven van het slachtoffer.

Veel slachtoffers hebben het bedrijfsongeluk vaak nog lange tijd op hun netvlies staan. Het is dan ook erg belangrijk om veel aandacht aan de verwerking te besteden. Sociaal gezien kan het betekenen dat een slachtoffer zijn werk en inkomen verliest. Door alle gevolgen van een bedrijfsongeluk kan een gezinssituatie onder druk komen te staan.

Letselschadevergoeding bedrijfsongeluk

Doorgaans kan een werkgever aansprakelijk gesteld worden voor de letselschade na een bedrijfsongeluk. In de praktijk betekent dat, dat de verzekeraar van een werkgever een schikking dient te treffen met het slachtoffer.

Het is sterk aan te raden om een letselschade advocaat of letselschade expert uw belangen te laten behartigen. Hij/zij is ervaren in het realiseren van een optimale letselschadevergoeding na een bedrijfsongeluk.

Gratis advies na bedrijfsongeluk?

Vul gerust even onderstaand mailformulier in voor letselschade advies. Binnen 24 uur bespreken we telefonisch uw situatie en beantwoorden uw vragen m.b.t. schadevergoeding voor uw bedrijfsongeluk.

Scroll naar boven