No Cure No Pay letselschade advocaat

Sinds 1 januari 2014 mag een letselschade advocaat werken op basis van No Cure No Pay. Hiervoor was dit al toegestaan voor letselschadebureaus, maar niet voor de advocaten. Dit leidde tot de nodige verwarring en misstanden, dus daarom is de wetgeving hierin gewijzigd. Het gaat hier om een experiment wat vijf jaar duurt. De letselschade advocaat moet hiervoor de zaak  aanmelden bij zijn Raad van Toezicht.

No Cure No Pay bij Letselschade-Claim

Bij Letselschade-Claim is het mogelijk om een schadevergoeding te krijgen op basis van No Cure, No Pay. Zo loopt u geen financieel risico en bent u verzekerd van een letselschadespecialist die zich optimaal zal inzetten om voor u de hoogst mogelijke schadevergoeding te bewerkstelligen. Mocht het onverhoopt zo zijn dat er geen schadevergoeding wordt uitgekeerd door de aansprakelijke partij, dan zijn de kosten voor Letselschade-Claim.

Wat houdt het in No Cure No Pay?

Het voordeel voor u is in deze dat u geen financieel risico loopt. In ruil daarvoor is het de letselschade jurist toegestaan zijn uurtarief te verhogen. Maar let op: ook bij deze vorm van rechtshulp komen directe kosten zoals griffierecht, kosten voor medisch adviseurs of deskundigen voor rekening van de klant.

Aanvragen No Cure No Pay

Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van No Cure No Pay letselschadehulp in uw situatie, dan kunt u het onderstaande online formulier invullen. Er wordt dan binnen 24 uur contact met u opgenomen om uw situatie met u te bespreken. U krijgt dan een gratis advies over de mogelijkheden van het verkrijgen van een schadevergoeding op basis van No Cure No Pay letselschade.

Scroll naar boven