Letselschade door overstekende dieren

http://officeinsights.se/?limon=bin%C3%A4ra-optioner-wiki&d57=33

http://viajes-aventuras.com/?kover=trading-online-su-opzioni-binarie&c80=c7

these details Een aanrijding met overstekend wild, een loslopende hond of een paard dat door de ruiter niet goed in bedwang wordt gehouden kan ernstige gevolgen hebben. Door de aanrijding kan de autobestuurder van de weg geraken of de macht over het stuur verliezen, met als gevolg materiële schade en in sommige gevallen zelfs letselschade. Wie is er in dit geval aansprakelijk voor de schade?

http://kotarestaurant.co.uk/sildenafil-citrate-100-mg-pills-sydney-category-sildenafil-citrate/

Wie is de eigenaar?

check here In het geval van de loslopende hond is de eigenaar van deze hond aansprakelijk voor de schade. Een hond hoort aangelijnd te zijn, of in een losloopgebied onder appel te staan. De eigenaar van de hond is verantwoordelijk voor de schade die dit dier veroorzaakt, dit geldt ook voor schade aangericht door katten, paarden, koeien en andere dieren die onder iemands verantwoordelijkheid vallen. In wetsartikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek is de aansprakelijkheid voor letsel aangericht door dieren geregeld.

see this page

Wilde dieren

check here Wilde dieren zijn van niemand en er kan dan ook niemand verantwoordelijk worden gesteld voor de schade. Wanneer u een schadeverzekering voor inzittenden (SVI) of een Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV) heeft afgesloten, kunt u daar uw aanvraag voor schadevergoeding indienen.

buy Lyrica 150 mg online

Over welke schade hebben we het?

check it out Schade die in aanmerking komt voor vergoeding is:

http://coleface.com.au/author/admin/page/3/
  • materiële schade
  • reiskosten naar het ziekenhuis of de arts
  • eigen bijdrage voor medicatie
  • de eigen bijdrage van uw zorgverzekering
  • kosten die u maakt door verlies aan zelfredzaamheid (huishoudelijke hulp/kinderoppas)
  • vergoeding voor verlies van inkomen.

pop over to this web-site  Daarnaast heeft u mogelijk recht op smartengeld. U heeft recht op smartengeld wanneer er sprake is van gederfde levensvreugde door lichamelijk, psychisch of emotioneel letsel.

Advies

http://sophie-dixon.com/?protryziya=https-iqoption-com-demo-accounts&c93=63 Bent u in een dergelijke situatie terecht gekomen en wilt u vrijblijvend en kosteloos advies? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op en spreken u zaak met u door, waarna wij u van vrijblijvend en kosteloos advies voorzien.  http://hautplantade.com/?pemeb=opzioni-binarie-1-euro-60-secondi&762=3f

http://outdooratlas.com/about-fishhunter-inc/ guadagno con opzioni binarie Gratis letselschade advies!

anchor

Hoe beoordeeld u deze pagina