Slachtoffer auto-ongeluk eist 2 miljoen letsel schadevergoeding

Een vrouw die werd aangereden door een politieauto en daarbij hersenletsel opliep heeft 2 miljoen pond aan letselschade vergoeding.

Rebecca Ann Smith, leeftijd 23, werd aangereden door een politie-auto in Nottingham na een avondje uit. Een rechter heeft aan de begin van het jaar Rebecca voor 75% aansprakelijk gesteld voor het ongeval. Rebecca Ann Smith is nu tegen deze beslissing in verweer gegaan en heeft daarbij hulp van een juridisch team.

Getuige John Leighton-Williams QC verklaarde dat Rebecca moest uitwijken voor de politie auto om een auto ongeluk te voorkomen. De politie verklaarde dat het ongeval juist door deze uitwijk manoeuvre is ontstaan. De uitspraak van de rechter m.b.t. de aansprakelijkheid en een eventuele letsel schadevergoeding volgt.

Scroll naar boven