Fietsongeval met ernstig letsel in Vuelta

Fietsongeval met ernstig letsel voor Kris BoeckmansDe wielrenner Kris Boeckmans heeft ernstig letsel opgelopen bij een fietsongeval in de Ronde van Spanje. De coureur liep bij zijn val een klaplong, een bloeding in de long, een zware hersenschudding en diverse botbreuken op. Zij ploegmaat Tosh van der Sande verklaarde dat hij net aan het drinken was toen hij in een gat reed.

Kunstmatige coma voor herstel letsel

Na de val is de coureur direct overgebracht naar het ziekenhuis van Murcia. Daar is hij een aantal dagen in kunstmatige coma gehouden om zo goed mogelijk te herstellen van zijn val met de fiets. Er werd gevreesd voor ernstig hersenletsel maar dat lijkt mee te vallen.

Heeft uzelf fietsongeluk gehad en heeft u vragen over een eventuele schadevergoeding, neem dan contact met ons op via onderstaand mailformulier. Binnen 24 uur wordt er telefonisch contact met u opgenomen voor kosteloos advies.

Scroll naar boven