Letselschade vergoeding ex-militair na motorongeluk

Een ex-militair heeft een schadevergoeding gekregen nadat hij ernstig letsel had opgelopen bij een motorongeval. De heer Mills reed niets vermoedend op een plas af waaronder een diepe kuil schuil ging. Hij werd over zijn stuur gelanceerd en belandde op het wegdek terecht. Via een letselschade advocaat heeft hij de gemeente Devon aansprakelijk gesteld voor zijn letsel schade.

De heer Mills verklaarde: ”Ik heb 15 jaar in het leger gediend en nimmer letsel opgelopen tijdens missies naar Irak en Bosnië. Uitgerekend in mijn eigen land krijg ik een ernstig ongeval met bijbehorende letselschade. Doordat iemand het wegdek niet juist heeft gerepareerd staat mijn leven op z’n kop gezet”.

Schadevergoeding motorongeluk ex-militar

Het motorongeluk vond plaats in 2009. Hij liep hierbij letsel aan zijn rug op. Verder ontstond er zenuwletsel door de harde landing op zijn stuitje. Zijn nek bleef uiteindelijk een chronische whiplash bespaard. Hierdoor werd de vader van twee kinderen ernstig beperkt in het lopen. Ook moest hij zijn activiteiten van zijn communicatiebureau staken i.v.m. het letsel en een depressie. De letselschade werd hierdoor aanzienlijk.

Na een juridische strijd tussen de gemeente en de letselschade advocaat is er nu 2 jaar later een fikse letsel schadevergoeding betaald zonder gang naar de rechter. De gemeente verklaarde dat het twee jaar duurde omdat er onderzoek gedaan moest worden naar het motorongeluk en de hoogte van de schadeclaim. Beide partijen hebben de hoogte van de uiteindelijk betaalde schadevergoeding niet naar buiten gebracht.

Scroll naar boven