Auto-ongeluk Balotelli veroorzaakt whiplash bij 18-jarige

Voetballer Mario Balotelli heeft een auto-ongeluk veroorzaakt. Hij veroorzaakte met zijn Bently Continental ter waarde van 145.000 Euro een ongeval waarbij tevens een Opel Corsa betrokken was. De 18-jarige bestuurder van de Corsa liep daarbij o.a. whiplash klachten op.

Auto-ongeluk schadevergoedingHet slachtoffer moest in het ziekenhuis behandeld worden.Buiten whiplash klachten liep de 18-jarige jongen ook een hersenschudding op.

Schadevergoeding whiplash

Wanneer de whiplash klachten aanblijven kan Balotelli vermoedelijk een flinke whiplash claim verwachten.¬†Balotelli gaf aan behoorlijk aangeslagen te zijn door het auto-ongeluk. Het slachtoffer had daar weinig van gemerkt. “Hij kwam niet eens kijken hoe het met me ging.” Aldus het verbouwereerde slachtoffer.

Scroll naar boven