Auto-ongeluk Balotelli veroorzaakt whiplash bij 18-jarige

Voetballer Mario Balotelli heeft een auto-ongeluk veroorzaakt. Hij veroorzaakte met zijn Bently Continental ter waarde van 145.000 Euro een ongeval waarbij tevens een Opel Corsa betrokken was. De 18-jarige bestuurder van de Corsa liep daarbij o.a. whiplash klachten op.

Auto-ongeluk schadevergoedingHet slachtoffer moest in het ziekenhuis behandeld worden.Buiten whiplash klachten liep de 18-jarige jongen ook een hersenschudding op.

Schadevergoeding whiplash

Wanneer de whiplash klachten aanblijven kan Balotelli vermoedelijk een flinke whiplash claim verwachten. Balotelli gaf aan behoorlijk aangeslagen te zijn door het auto-ongeluk. Het slachtoffer had daar weinig van gemerkt. “Hij kwam niet eens kijken hoe het met me ging.” Aldus het verbouwereerde slachtoffer.

Scroll naar boven