Ongeval voor stoplicht – Whiplash

Whiplash bij ongeval voor stoplicht

Ongeval voor stoplicht

Bij een ongeval is het risico op een whiplash aanzienlijk. Het komt regelmatig voor dat een bestuurder een rood stoplicht over het hoofd ziet en een aanrijding van achteren veroorzaakt. Het letsel en de letselschade die daaruit voortkomen hebben vaak ernstige gevolgen voor het slachtoffer.

De impact die een whiplash heeft op het slachtoffer is vaak enorm zijn. Whiplash-letsel is aan de buitenkant niet zichtbaar. Dat resulteert vaak in een omgeving die te weinig begrip heeft voor het leed van een whiplashpatiënt.


Ongeval voor stoplicht en schadevergoeding

Wanneer uzelf een ongeval voor het stoplicht hebt gehad dan kunt u contact opnemen voor kosteloos advies. Onder normale omstandigheden is degene die achter op botst altijd aansprakelijk voor de gevolgen. Wij kunnen uw zorgen uit handen nemen en een rechtvaardige letselschadevergoeding claimen.

Wij hebben veel ervaring met mensen die letselschade door een whiplash hebben opgelopen. Het is onze specialiteit om een optimale schadevergoeding te claimen bij de wederpartij.

Vul gerust even onderstaand mailformulier in. U kunt aangeven wanneer u terug gebeld wilt worden. Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen om uw situatie geheel vrijblijvend en in alle rust te bespreken.

Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen.

Scroll naar boven