Scooterongeval Heemstede

Schadevergoeding scooterongevalIn Heemstede is afgelopen maandagochtend een scooterrijder aangereden door een auto. Het verkeersongeval gebeurde omdat een voor hem rijdende auto plots remde voor een verkeerslicht. De scooterrijder deed dit ook, maar een achter hem rijdende automobilist merkte dit te laat op en reed de scooterrijder van achteren aan.

Geen letsel

Buiten de materiële schade om, lijkt de scooterrijder er met de schrik van af te komen. Het ambulancepersoneel heeft de scooterrijder wel aangeraden om in de loop van de middag een arts te bezoeken. Zodat vastgesteld kan worden of er daadwerkelijk geen sprake is van lichamelijke schade door het ongeval.

Zelf een scooterongeval gehad, daarbij letselschade opgelopen en u wilt schadevergoeding? Vul dan onderstaand mailformulier in.

Binnen 24 uur wordt er contact opgenomen.

Scroll naar boven