Aanrijding op vluchtstrook; Agent gewond

Op de vluchtstrook van de A59 bij afslag Terheiden is een agent aangereden. De politieman heeft daarbij ernstige letselschade opgelopen. Het verkeersongeval ontstond door een ongelukkige samenloop van omstandigheden.

Aanrijding op vluchtstrook; agent gewondDe politieman was op de vluchtstrook in gesprek met een automobilist, toen op de rijbaan ernaast een vrachtwagenongeluk ontstond tussen twee vrachtwagens. Eén van de vrachtauto’s reed vervolgens een op de vluchtstrook stilstaande auto aan die richting de politieagent werd gelanceerd.

De agent is door ambulancepersoneel met maagklachten en onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De schade aan de vrachtauto’s is enorm.

Zelf letselschade door een ongeval? Vul dan onderstaand mailformulier in voor kosteloze rechtshulp m.b.t. vergoeding voor uw letselschade.

Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen.

Scroll naar boven