Schadevergoeding aanrijding door gladheid

Schadevergoeding ongeluk door gladheid? Door winterse gladheid zit een ongeluk in een klein hoekje. Vandaag 7 januari zijn er zo’n 450 ongevallen bij de politie gemeld. Een onbekend aantal mensen heeft letselschade opgelopen.

De matige sneeuwval in combinatie met temperaturen rond het vriespunt was voldoende om extreem gladde wegen te veroorzaken

Letselschade door gladheid, krijg ik dat vergoed?

Bent uzelf aangereden en heeft u bij het ongeval letselschade opgelopen neem dan contact met ons op voor kosteloos juridische hulp. Indien de tegenpartij aansprakelijk is dienen zij de schade te vergoeden. Het is belangrijk dat u voldoende bewijs hebt m.b.t. het ongeval. Een ingevuld schadeformulier en een politierapport kan dienen als belangrijk bewijsstuk.

Schadevergoeding aanrijding door gladheid claimen? In geval dat u zelf een aanrijding heeft veroorzaakt kunnen we u situatie beoordelen op het claimen bij uw eigen verzekeraar. [si-contact-form form=’1′]

Scroll naar boven