Aanrijding tussen 2 scooters in Groningen

GRONINGEN – Bij een verkeersongeval tussen twee scooterrijders is woensdagavond één persoon gewond geraakt. Het ongeval vond plaats rond 19:45 in Groningen. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Nieuwe Ebbingestraat met de Noorderkerkstraat. Het waren twee maaltijdbezorgers die tegen elkaar botsten. 1 scooterrijder raakte gewond en werd vervoerd met een ambulance naar het ziekenhuis in Groningen.

Op de locatie van het incident is er politie gekomen. De politieagenten hebben het voorval in kaart gebracht en zij hebben een politierapport opgesteld van het ongeluk. Hoe het ongeval is gebeurd is nog onduidelijk. 

Letselschade slachtoffers

Er is één bezorger gewond geraakt. Welke verwondingen het slachtoffer heeft opgelopen is onbekend. De medewerkers van de ambulance hebben het slachtoffer gecontroleerd op verwondingen en hebben hem daarna overgebracht naar het ziekenhuis. 

Gevolgen scooterongeluk

Als bestuurder van een scooter ben je erg kwetsbaar, je kan flinke letselschade oplopen. In dit geval is er 1 bestuurder gewond geraakt en zal mogelijkerwijs lichamelijke schade hebben. Beide bestuurders kunnen last krijgen van herbelevingen van het ongeval. Dit soort belevingen kunnen leiden tot trauma’s waardoor een slachtoffer het voertuig niet meer durft te bereiden.

Advies scooterongeval letselschade nodig?

Heeft u een scooterongeval gehad? Dan kunt u het beste een letselschadejurist inschakelen en samen de zaak bekijken. U kunt deze jurist bij ons vinden. Letselschade-Claim biedt kosteloos advies op maat aan. Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact op. Samen bespreken we de situatie en het recht op letselschade vergoeding. Indien gewenst kunnen we uw zaak vervolgens verder in behandeling nemen. Wij helpen u graag!

https://www.dvhn.nl/groningen/stad/Aanrijding-tussen-twee-scooters-op-de-Nieuwe-Ebbingestraat-in-Groningen-één-gewonde-26647464.html

Scroll naar boven