Juristen portaal

Laat uw praktijk groeien met Letselschade-Claim

Letselschade-Claim maakt uw bedrijf zichtbaar en genereert klanditie

Maak uw account aan

WELKOM BIJ LETSELSCHADE-CLAIM JURISTEN PORTAAL

Laat uw bedrijf groeien en meld u aan voor een eigen bedrijfspagina op Letselschade-Claim. Kies voor het gratis lidmaatschap of het partner lidmaatschap waarbij cliënten via ons contact met u op kunnen nemen.

Abonnementsovereenkomst voor digitale marketingdiensten
Deze Software Subscription Service (SaaS) -overeenkomst (de “Overeenkomst”) beschrijft de verplichtingen en voorwaarden tussen u (“Klant”) en Letselschade-Claim (LC), (“Provider”), met betrekking tot uw gebruik van de gedefinieerde Servicedesk hierin. Lees deze overeenkomst aandachtig door. Uw gebruik van de Services is uitdrukkelijk afhankelijk van uw acceptatie van deze Overeenkomst.

DOOR OP HET PICTOGRAM “IK GA AKKOORD” HIERONDER TE KLIKKEN EN / OF DE DIENSTEN TE GEBRUIKEN, GAAT U AKKOORD MET DE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN VAN DEZE OVEREENKOMST. ALS U NIET AKKOORD GAAT MET EEN VAN DE BEPALINGEN VAN DEZE OVEREENKOMST, GEBRUIK DE SERVICES DAN NIET EN VERLAAT DE PAGINA DOOR OP “IK GA NIET AKKOORD” TE KLIKKEN.

1. Definities en acceptatie van de algemene voorwaarden
o Letselschade-Claim (“LC”) accepteert de publicatie van advertenties en marketing onder de voorwaarden die hieronder worden uiteengezet (“Voorwaarden”).
o Deze voorwaarden zijn van toepassing op elektronische, digitale en gedrukte advertenties en zakelijke profielen (de “Advertenties”) op en buiten www.letselschade-claim.nl
o Door het plaatsen van een bestelling aanvaardt de Adverteerder (advocatenkantoor en/of jurist) en stemt ermee in om volledig gebonden te zijn aan deze Voorwaarden en ons Privacybeleid te accepteren.
o Materialen voor elke marketing en advertentie moeten worden verstrekt of beoordeeld zodra de abonnementskosten zijn betaald en verstrekt, het geleverde materiaal moet in overeenstemming zijn met de technische specificatie van de website op https://www.letselschade-claim.nl
o LC kan, zonder enige verantwoordelijkheid jegens de Adverteerder, weigeren, annuleren of eisen dat een Advertentie wordt gewijzigd die het ongeschikt acht of in strijd is met deze Voorwaarden en de positie van dergelijke Advertenties verwijderen, niet publiceren, opschorten of wijzigen.
2. U bent verantwoordelijk voor het verstrekken en beheren van gebruikersnamen en wachtwoorden voor alle gebruikers (de “inloginformatie”). Elke gebruiker moet een geldige gebruikersnaam en wachtwoord hebben om toegang te krijgen tot de LC-services. U en uw gebruikers moeten alle aanmeldingsgegevens strikt vertrouwelijk houden.
3. U en uw gebruikers hebben toegang tot de LC-website en het backend-end-systeem en kunnen de LC-services alleen gebruiken om uw marketing- en merkbewustmakingscampagne voor cliënten met letselschade claims te ondersteunen en te beheren.
4. U stemt ermee in, voor uzelf en al uw Gebruikers, als voorwaarde om de LC-services te gebruiken, de Services niet te gebruiken voor doeleinden die onwettig zijn of verboden zijn door deze voorwaarden, bepalingen en mededelingen. U en uw Gebruikers mogen niet proberen onbevoegde toegang te krijgen tot enig deel van de LC-services, andere accounts, computersystemen of netwerken die zijn verbonden met een LC-serviceprovider of subscriber-server of een onderdeel van de LC-services, via hacking, wachtwoordmining of alle andere middelen.
5. De looptijd van de inschrijvingsovereenkomst is 1 jaar vanaf de datum van toetreding tot het LC-webplatform.
6. Dienstverlener, LC zal alle commercieel redelijke inspanningen verrichten om de Diensten 24 uur per dag (24 uur per dag, zeven dagen per week) beschikbaar te stellen tijdens de abonnementsperiode die met Adverteerder is overeengekomen, met uitzondering van: (i) geplande systeemback-up up of ander lopend onderhoud zoals vereist en vooraf gepland door Provider, of (ii) voor onvoorziene oorzaken buiten de redelijke controle van de Provider, inclusief maar niet beperkt tot mislukken van de internetprovider of communicatienetwerk, Denial of Service-aanvallen of soortgelijke aanvallen, of overmachtsituaties die in deze Overeenkomst zijn vermeld. De aanbieder zal de prestatie-indicatoren van de systemen en netwerkinfrastructuur (eigen en die van externe leveranciers) bewaken om de algehele prestaties van zijn hostingservices te meten, en zal redelijke stappen ondernemen om de systemen en netwerkinfrastructuur aan te pakken zoals vereist om een bevredigende prestatie van de hosting te behouden. Software.
7. De serviceprovider kan de toegang van gebruikers tot de LC-services op elk gewenst moment opschorten (of vereisen dat u deze opschort) en / of hun aanmeldingsgegevens uitschakelen in geval van schending van deze algemene voorwaarden.
8. LC berekent vooraf abonnementskosten volgens het selectiebetalingsplan; Maandelijks of jaarlijks. LC brengt geen extra kosten in rekening, behalve de abonnementskosten. LC behoudt zich het recht voor om rente over achterstallige betalingen in rekening te brengen tegen een tarief van 4% boven de basistarief van de Nederlandse Bank.
9. Adverteerder is verantwoordelijk voor het bewaken van de leads (potentiële klantgegevens in dashboard door in te loggen)
10. LC verwijst potentiële klanten naar Adverteerder zonder verwijzingskosten in rekening te brengen.
11. LC brengt geen commissie in rekening aan de adverteerder als er een verwijzing van een klant is gemaakt
12. LC kan gebruik maken van reclame voor zijn naam, logo, afbeeldingen, tekst en andere inhoud op zijn website om het profiel op de LC-website en in ander marketingmateriaal te voltooien.
13. Adverteerder zelf is verantwoordelijk om zijn profiel op de LC-website te behouden.
14. LC aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor enige onderbreking of vertraging van de ervaringen van de Adverteerder bij het leveren van een Advertentie-exemplaar aan LC of enig verlies of schade aan een Advertentie-exemplaar of enig ander materiaal.
15. Abonnementskosten zijn betaalbaar via automatische incasso, die wordt ingesteld bij het aanmelden voor uw account en automatisch in rekening wordt gebracht op dezelfde datum
16. Abonnementskosten zijn niet-restitueerbaar; behalve dat u een hernieuwd abonnement kunt annuleren door binnen 5 (5) kalenderdagen na de jaarlijkse verlengingsdatum contact op te nemen met LC en een volledige terugbetaling van de nieuwe abonnementskosten ontvangt.
17. Op deze Overeenkomst is uitsluitend Nederlands Recht van toepassing.
18. Aanbieder kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige vertraging of tekortkoming in de uitvoering van enig deel van deze Overeenkomst in de mate dat een dergelijke vertraging wordt veroorzaakt door gebeurtenissen of omstandigheden die redelijkerwijs buiten de macht van de Provider liggen, inclusief, maar niet beperkt tot, vuur, overstroming, storm, oorlog, kwaadwillende schade, falen van een service.

Wat is uw specialisme?

Laat uw bedrijf groeien en meld u aan voor een eigen bedrijfspagina om Letselschade-Claim.nl. Kies voor het gratis lidmaatschap of het partner lidmaatschap waarbij clienten via ons contact met u op kunnen nemen.

Registreer bij ons om een groter publiek te bereiken, of neem contact met ons op als u aanvullende vragen heeft. We staan voor u klaar!

Kies uw lidmaatschap

Letselschade-Claim biedt u een volledig platform voor letselschade claims. Vergroot uw bereik in de markt voor  en zorg voor een betere zichtbaarheid. Bereik meer potentiële klanten en profiteer van onze service. We bieden u een nieuwe manier om uw potentiële cliënten te bereiken en om u rechtstreeks in contact te komen met uw nieuwe cliënten. Laat uw bedrijf en uw advocatenkantoor groeien met Letselschade-Claim en maak uw account aan door een van de onderstaande pakketten te kiezen.

Juristen & advocaten registratie proces

Nadat u zich hebt aangemeld, kunt u uw profiel inrichten. Hier kunt u bepalen welke gegevens en informatie van uw bedrijf zichtbaar zijn op onze website. We zorgen ervoor dat de claimgebieden waarin u bent gespecialiseerd goed zijn gemarkeerd, zodat potentiële cliënten u goed kunnen vinden. Daarnaast bieden we een snelle manier waarop cliënten contact kunnen opnemen.

De waarde van Letselschade-Claim voor u en uw bedrijf

Waarom zou u vandaag uw account bij Letselschade-claim maken? We zullen ons best doen om uw kantoor te helpen bij het verkrijgen van meer cliënten op uw locaties en op uw specialismen. U kunt contact met ons opnemen als u aanvullende vragen hebt. We staan voor u klaar met een vriendelijke medewerker om uw vragen te beantwoorden. Bel 035 711 0484 of mail naar: info@letselschade-claim.nl

Bona Fide
  • 12 months subscription
  • annual upfront payment
  • access to all our great features

£ 1,008

+ VAT
per year


£ 1,008

+ VAT
per year

£99 + VAT / month
Bona Fide
  • 12 months subscription
  • annual upfront payment
  • access to all our great features
Inloggen
Tab 1
Empty tab. Edit page to add content here.
Tab 2
Empty tab. Edit page to add content here.

Start typing and press Enter to search