Achterop aanrijding schadevergoeding

Achterop aanrijding schadevergoeding

    Heb ik recht op schadevergoeding bij een achterop aanrijding? Bij een achterop aanrijding kan schadevergoeding geëist worden als er sprake is van enige vorm van letselschade. Als er sprake is van een ongeval door een achterop aanrijding, dan is de achterop rijdende partij vrijwel altijd aansprakelijk te stellen

Dat betekent dan ook dat er een schadevergoeding geclaimd kan worden voor de geleden schade. Als u met een achterop aanrijding te maken heeft gehad en letselschade heeft opgelopen, schroom dan niet om een letselschadespecialist in te schakelen. Letselschade-Claim staat voor u klaar en kan uw belangen optimaal behartigen.

Schadevergoeding voor letsel bij achterop aanrijding

Er kunnen zich allerlei vormen van letselschade voordoen na een achterop aanrijding waarvoor schadevergoeding kan worden gevraagd. Het komt bij dergelijke verkeersongevallen vaak voor dat er een whiplashtrauma wordt opgelopen, maar ook ander letsel, zoals botbreuken, rugletsel, hoofdpijn, schouderpijn en andere medische problemen kunnen het gevolg zijn.

Dat een whiplash vaak voorkomt bij een achterop aanrijding komt doordat het ongeval ervoor zorgt dat het hoofd een heftige slingerbeweging maakt. Een whiplash kan weer genezen, maar onderzoek heeft uitgewezen dat er ook sprake kan zijn van blijvende hinder. Als u lichamelijk letsel heeft opgelopen en daardoor bijvoorbeeld extra kosten moet maken of te maken krijgt met een inkomensachteruitgang, dan kan Letselschade-Claim voor u het proces van het claimen van schadevergoeding uit handen nemen. U kunt zich dan volledig richten op het herstel in de wetenschap dat uw belangen zorgvuldig worden behartigd.

Gratis letselschade advies bij achterop aanrijding

U kunt als slachtoffer met letselschade bij ons terecht voor het verkrijgen van gratis advies m.b.t. schadevergoeding voor een achterop aanrijding. In een eerste gesprek wordt uw situatie besproken, waarna wij u direct van een concreet advies kunnen voorzien. Uiteraard is het gesprek geheel vrijblijvend en kunt u ons daarna definitief inschakelen voor het claimen van uw schade. Overigens is degene die de achterop aanrijding heeft veroorzaakt als aansprakelijke partij ook gehouden om de kosten van juridische bijstand te voldoen.

Wilt u gratis advies voor m.b.t. een schadevergoeding voor een achterop aanrijding? Vul dan vrijblijvend het online formulier in. Er wordt dan telefonisch contact met u opgenomen om uw situatie door te nemen.

Scroll naar boven