Claim Calculator

Wilt u uw letselschade berekenen met onze calculator en een claim indienen bij de tegenpartij? De experts van Letselschade-Claim helpen u hier graag bij. Bij het berekenen van de opgelopen schade en de bijkomende kosten komt veel kijken en u wilt natuurlijk geen belangrijke aspecten vergeten. Daarom is het aan te raden om een letselschadespecialist in te schakelen. Wij staan u tijdens het gehele proces bij en helpen u na het berekenen van de letselschade om een claim in te dienen en de maximale schadevergoeding te realiseren.

Letselschade claim berekenen met onze calculator

Wanneer u de opgelopen letselschade berekent met onze calculator, dient u verschillende informatie in te vullen voordat u een claim kunt indienen. Zo dient u aan te geven wat voor soort ongeval de oorzaak is van uw letselschade. Gaat het om een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout? Daarnaast is het belangrijk dat u het opgelopen letsel zorgvuldig beschrijft. Gaat het om fysieke klachten of heeft u bijvoorbeeld hersenletsel opgelopen? Nadat u dit beschreven heeft, dient u ook de aansprakelijke partij, het misgelopen inkomen en eventuele andere kosten te beschrijven voor een zo nauwkeurig mogelijke berekening.

Vul onderstaande calculator in en bereken uw schade

Wilt u weten waar u recht op heeft omtrent letselschade? Vul onderstaande calculator in op basis van uw situatie en wij berekenen uw schade volledig kosteloos. Binnen 24 uur ontvangt u de uitslag van een van onze letselschadespecialisten. Heeft u vooraf vragen over het berekenen van uw letselschade met onze calculator of het indienen van een claim? Bel ons dan op 035 711 0484 of stuur een e-mail naar info@letselschade-claim.nl. Wij helpen u graag verder.