No Cure No Pay letselschade

Bij No Cure No Pay letselschade kunt u uw schade claimen, zonder dat u het risico loopt dat u zelf voor de kosten voor rechtsbijstand opdraait. Er wordt dan van te voren de afspraak gemaakt dat u als cliënt alleen betaalt wanneer de kosten op de tegenpartij verhaald kunnen worden

Tegenpartij schuldig

Wanneer u buiten uw schuld te maken krijgt met letselschade en er sprake is van een aansprakelijke tegenpartij is deze altijd verplicht om de rechtsbijstand kosten voor u te betalen. Hier merkt u als cliënt niets van, want de rekening wordt altijd direct naar de (verzekering van) de schuldige partij gestuurd. U leest het dan alleen op de specificatie. Wanneer u recht heeft op een schadevergoeding en u krijgt deze ook, dan is de rechtshulp dus altijd gratis. Onze ervaren letselschade specialisten kunnen tijdens het eerste gesprek al aangeven hoe uw kansen liggen en zullen dit dan uiteraard ook met u bespreken.

No Cure No Pay

Bij No Cure No Pay is het voordeel dat u geen financieel risico loopt, maar daar staat ook iets tegenover. De letselschade jurist mag in ruil hiervoor een hoger uurtarief vragen en daarnaast komen bijkomende kosten zoals griffierecht, kosten voor deskundigen en medisch adviseurs voor rekening van de cliënt. Vooral met deze bijkomende kosten wordt door de cliënt meestal geen rekening gehouden.

Aanvragen No Cure No Pay

Wanneer u desondanks toch meer informatie wilt over de mogelijkheden van No Cure No Pay letselschadehulp in uw situatie, dan kunt u het onderstaande online formulier invullen. Er wordt dan binnen 24 uur contact met u opgenomen om uw situatie met u te bespreken. U krijgt dan een gratis advies over de mogelijkheden van het verkrijgen van een schadevergoeding op basis van No Cure No Pay letselschade.

Scroll naar boven