dé Letselschadespecialist

Welkom bij Letselschade-Claim
Wij zijn gespecialiseerd in schadevergoedingen voor slachtoffers van verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. Onze specialisten brengen uw letselschade in kaart en claimen een rechtvaardige schadevergoeding. U kunt daarbij denken aan…

1. Smartengeld
2. Medische kosten
3. Juridische kosten
4. Verlies aan inkomsten
5. Verlies rechten sociale zekerheid
6. Hulp in de huishouding
7. Reiskosten
8. Alle andere extra gemaakte kosten

Wat kan Letselschade-Claim voor u betekenen?

Wanneer u onder stroom komt te staan, kan dit grote gevolgen hebben voor uw gezondheid. Een elektrische stroom door het lichaam zonder dodelijke gevolgen wordt elektrisering genoemd. De lichamelijke gevolgen die elektrisering kan hebben, zijn medisch gezien niet altijd objectief aantoonbaar. Dit maakt het voor het slachtoffer lastig om het causaal verband tussen zijn klachten en het ongeval aan te tonen.

Kosteloos letselschade advies? Letselschade-Claim biedt kosteloos advies op maat. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact op. Samen bespreken we uw situatie en recht op letselschade vergoeding. Na analyse van een ervaren letselschadespecialist ontvangt u kosteloos advies m.b.t. schadevergoeding. Desgewenst kunt u uw zaak daarna verder laten behandelen.

Scroll naar boven