Letselschade claim

Een letselschade claim is een eis gesteld aan de aansprakelijke partij van een ongeval om schadevergoeding te betalen ter compensatie van letsel en de gevolgen van letsel. Dat is exact de kern waar het bij onze werkzaamheden omgaat. Vandaar onze bedrijfsnaam “Letselschade-Claim”!

De letselschade claim dekt smartengeld, medische kosten, juridische kosten, inkomensschade en kosten voor huishoudelijke hulp. Vaak betreft het een verkeersongeluk, arbeidsongeval of medische fout.

Wij als “Letselschade Claim” bieden gratis advies bij letselschade. Het is belangrijk om als slachtoffer van een ongeluk te worden voorzien van de juiste informatie m.b.t. letselschadekwesties. Onze letselschade-experts en letseladvocaten zijn u graag van dienst.

Een letselschade claim dienen wij z.s.m. na een ongeval in bij de tegenpartij. In geval betreffende wederpartij aansprakelijkheid erkend zal er over gegaan worden tot onderhandeling over schadevergoeding. Ten alle tijden is het aan te raden om u bij het letselschade claimen te laten bijstaan door een ervaren letseladvocaat of letselschade-expert.

Onderstaand vind u veel voorkomende vragen m.b.t. letselschade:

Kan ik ook materiële schade laten claimen in een letselschade claim? 

Via Letselschade Claim kunt u zowel “Materiële schade” als “immateriële schade” claimen.

Wat doet “Letselschade Claim” precies voor mij?

  • Vaststelling aansprakelijkheid van het ongeval
  • Calculatie van (letsel)schade
  • Claimen van materiële en immateriële schade
  • Inschakelen medisch adviseur i.v.m. medische schade/medische aansprakelijkheid (medische fouten)
  • Hulp bij vraagstukken m.b.t. uitkeringen
  • Achterhalen toedracht ongeval

Wie biedt mij letselschade rechtshulp?

U wordt bijgestaan door een ervaren specialist in letselschade. Het gaat om een letselschade-expert of letselschade advocaat. Onze dekking is landelijk.

Welke schade kan ik claimen bij een letselschade claim?

Een letselschade claim bestaat doorgaans uit een behoorlijk lijst van schadeposten. De letselschade advocaat of letselschade-expert kan u daarin een goed inzicht geven. Kortgezegt vallen alle schades en uitgaven die verband houden met het ongeval onder de letselschade claim.

Heb ik recht op een letselschade claim?

Hierover kunt u zich het beste persoonlijk laten voorlichten door een letselschade-expert of letselschade advocaat. De aansprakelijkheidsvraag en evt. verjaringstermijnen worden hierbij in ogenschouw genomen. Neem gerust even contact op via onderstaand mailformulier. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met u op.

Scroll naar boven