Dwarslaesie letselschade

Letselschade dwarslaesie

Wanneer u een dwarslaesie oploopt na een ongeval, heeft dat ernstige gevolgen. Het kan uw leven compleet veranderen. Uw nieuwe situatie zal gepaard gaan met veel emoties en kosten. Als u een dwarslaesie heeft opgelopen door het toedoen van een ander heeft u recht op schadevergoeding en smartengeld.

Wat is een dwarslaesie?

Een dwarslaesie is een onderbreking van het ruggenmerg, waardoor de zenuwbanen die door het ruggenmerg lopen afgekneld zijn. Doordat de zenuwbanen afgekneld zijn, raken bepaalde lichaamsdelen verlamd. Welke functies uitvallen, hangt af van welk deel van het ruggenmerg is beschadigd. 

Smartengeld dwarslaesie

Een dwarslaesie kan uw leven compleet veranderen. U zult namelijk veel materiële maar ook immateriële schade lijden. U zult vanzelfsprekende handelingen niet meer zo makkelijk of zelfs helemaal niet meer kunnen verrichten. Dit kan leiden tot veel emotie en verminderde levenskwaliteit. Dit noemen we immateriële schade. Deze schade word vergoed door middel van smartengeld. Dit is een financiële compensatie voor erkenning van uw leed.

Schadevergoeding dwarslaesie

Als iemand anders verantwoordelijk is voor uw letsel, dan kunt u een letselschadevergoeding claimen. Indien de wederpartij aansprakelijkheid erkent kunt u overgaan tot het claimen van een schadevergoeding. Onze specialisten bij Letselschade-Claim kunnen deze aansprakelijkheid goed onderbouwen en zij kunnen helpen om uw schade aan te tonen.

Hulp nodig?

Bent u slachtoffer geworden en heeft u een dwarslaesie opgelopen? Onze juristen bij Letselschade-Claim helpen u graag. Wij zullen helpen met het claimen van een rechtvaardige schadevergoeding. Vul het onderstaande mailformulier in en binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met u op. Samen bespreken we uw situatie. Desgewenst kunt u de zaak daarna door ons verder laten behandelen.

Scroll naar boven