Letselschade expert Nederland

De letselschade experts van Letselschade-Claim hebben ruime juridische kennis en ervaring en zijn aangesloten bij het NIVRE (Nederlandse Instituut Van Register Experts). Onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en meestal ook bij de vereniging Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP). Letselschade-Claim houdt zich aan de Gedragscode Behandeling Letselschade, opgesteld door de Letselschade Raad. Wij vinden het erg belangrijk om alle ruimte, rust en aandacht te hebben voor onze cliënten. Erkenning voor slachtoffers van letsel en een maximale schadevergoeding zijn onze speerpunten.

Wat doet het NIVRE?

Het NIVRE beheert het Register van schade-experts en waarborgt de kwaliteit op het gebied van schade expertise. Zij eisen van de ingeschrevenen dat zij voldoen aan de vastgestelde kwaliteitseisen die aansluiten bij de hoge eisen die de hedendaagse markt en maatschappij stelt. Naast de opleidingseisen dienen ingeschrevenen eveneens een programma Permanente Educatie te volgen, om de inschrijving te behouden.

(Bron van bovenstaande tekst: website van het NIVRE)

Letselschade-Claim

Letselschade-Claim is gevestigd in Hilversum, maar heeft letselschadespecialisten werkend door het hele land. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 02089253. Onze letselschadespecialisten hebben uitvoerig kennis van letselschadezaken en bezoeken u zo nodig thuis. Door middel van opleidingen, cursussen en vakbladen blijft hun kennis up-to-date en blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de juridische letselschadebranche.

Gratis advies over schadevergoeding

Bij Letselschade-Claim  wordt er gekeken naar uw persoonlijke situatie gekeken, waar u als slachtoffer in terecht bent gekomen. Heeft u recht op schadevergoeding? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op met deskundig juridisch advies. Kosteloos en vrijblijvend.

Scroll naar boven