Letselschade Hilversum

Letselschade-Claim is landelijk werkzaam en gevestigd aan de Regentesselaan 20 in Hilversum. Wij zijn gespecialiseerd in letselschade en hebben dan ook diverse letselschade advocaten in dienst, die zijn aangesloten bij de LSA (vereniging  van Letsel Schade Advocaten). Onze letselschadespecialisten werken door het hele land en bezoeken u zo nodig thuis. Zij hebben uitvoerige kennis van letselschadezaken. Door middel van opleidingen, cursussen en vakbladen blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de juridische letselschadebranche.

Letselschade-Claim Hilversum

Letselschade-Claim heeft als doel de belangen van letselschadeslachtoffers te behandelen en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 02089253. Bij ons bent u verzekerd van een deskundige behandeling van uw letselschadezaak, waarbij wij trachten de afwikkeling zo harmonieus en transparant mogelijk te laten verlopen. Het belang van de cliënt staat hierbij centraal en wij streven ernaar om door middel van helder communicatie en duidelijk overleg u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, zodat u persoonlijk betrokken blijft bij de afhandeling van uw claim.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • U kunt bij Letselschade-Claim in Hilversum terecht voor letselschadezaken, ongeacht waar u woonachtig bent. Wij opereren landelijk.
  • Bij ons krijgt u kosteloos vrijblijvend advies.
  • Zo nodig komen wij bij u thuis om de zaak met u door te nemen.
  • Bent u in een zaak verwikkeld, die niet loopt zoals u dat wenst? U kunt bij ons terecht voor gratis advies betreffende dossierovername.
  • Wij realiseren schadevergoeding na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout.

Heeft u zelf een letselschade advocaat of letselschadespecialist nodig? Vul dan onderstaand mailformulier in en binnen 24 uur nemen wij contact op. Samen met u bespreken wij uw situatie. Na interne analyse met onze letselschadespecialist brengen wij een helder en kosteloos advies uit. Uw mogelijkheden m.b.t. het claimen van een schadevergoeding zullen we dan kenbaar maken.

Scroll naar boven