Letselschade vergoeding aanvragen

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, is het verstandig om zo snel mogelijk de tegenpartij aansprakelijk te stellen voor de geleden schade. Niet alleen omdat u direct na het ongeval alle details nog vers in het geheugen hebt, maar ook omdat verzekeringmaatschappij het uitkeren van de schade vaak zo lang mogelijk proberen uit te stellen. (Bron: rapport van de Ombudsman)

Schakel een letselschade specialist in

Een letselschade specialist weet precies waar uw claim aan moet voldoen. U moet bewijzen dat er iemand aansprakelijk is voor de schade die u heeft geleden en u moet ook nog bewijzen welke schade u heeft geleden en wat de gevolgen hiervan op uw leven zijn. Een letselschade specialist weet exact welke informatie van belang is voor het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en voor het vaststellen van de hoogte van de schadeclaim. Hoe beter uw zaak is onderbouwd, hoe groter de kans op een redelijke schadevergoeding. Wanneer u slachtoffer bent van letselschade, zit u in een lastige situatie. De onbekendheid met deze situatie roept veel vragen op. Wanneer u ons uw verhaal vertelt, geven wij zo goed mogelijk antwoord op uw vragen. Gratis en vrijblijvend.

Binnen welk termijn moet ik mijn letselschade-claim indienen?

Er bestaat voor het indienen van een letselschade-claim een verjaringstermijn. Binnen vijf jaar moet u uw claim ingediend hebben. Voor verkeersongevallen geldt een verjaringstermijn van drie jaar.

Neem contact op met Letselschade-Claim voor gratis advies

Als u betrokken bent geweest bij een ongeluk en in aanmerking wilt komen voor schadevergoeding, neem dan vandaag nog de eerste stap. Vul het online formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om uw situatie te bespreken en u van een gratis advies te voorzien.

Scroll naar boven