Letselschade whiplash

Bij letselschade door een whiplash is het mogelijk om een schadevergoeding te ontvangen voor de geleden schade en de toekomstige te lijden schade. Dat kan als er in uw situatie een andere partij voor het ongeval aansprakelijk kan worden gesteld. Het is vaak een lange en moeizame weg om de letselschade bij een whiplash verhaald te krijgen, maar daar is een oplossing voor. U kunt namelijk Letselschade-Claim inschakelen voor het verhalen van de schade.

Verkeersongevallen met kop-staartbotsing

Letselschade door een whiplash als gevolg van een verkeersongeval komt regelmatig voor. Bij meer dan de helft van alle aanrijdingen tussen auto’s bestaat de mogelijkheid dat er sprake zal zijn van een slachtoffer, die te maken krijgt met whiplashklachten. De meeste aanrijdingen komen namelijk voort uit een kop- staartbotsing en dat geeft een grote kans op een whiplashtrauma. Hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieverlies zijn bekende whiplashklachten net als vergeetachtigheid, nekklachten en problemen met het slapen.

Als u met deze klachten te maken heeft als gevolg van een ongeval, dan is het zeker aan te raden om u goed te laten begeleiden bij het proces van het verkrijgen van schadevergoeding.

Bewijslast letselschade door whiplash

In Nederland dient elk slachtoffer, dat letselschade met een whiplash heeft opgelopen te bewijzen wat de schade is. Wij helpen u daar uiteraard bij en weten als letselschadespecialist exact op welke manier de bewijzen voor de geleden en te lijden schade van een whiplashtrauma aangeleverd dienen te worden.

Het is bij het verhalen van letselschade belangrijk, dat aannemelijk wordt gemaakt dat uw klachten het gevolg zijn van een whiplash door het ongeval. De medische onderzoeken en uw medische gegevens spelen dan ook een belangrijke rol bij het verhalen van letselschade door een whiplash.

Als u slachtoffer bent geworden van een ongeval en daar letselschade met een whiplash aan hebt overgehouden, dan raden wij u aan om contact met Letselschade-Claim op te nemen. Vul het online formulier in en wij voorzien u van een gratis en vrijblijvend advies over uw vergoeding voor de letselschade door de whiplash.

Scroll naar boven