Letselschadebureau

Een letselschadebureau is gespecialiseerd in het realiseren van een letselschade schadevergoeding. Letselschade slachtoffers kunnen zich voor rechtshulp wenden tot een letselschadebureau.

De letselschadespecialist komt op voor letselschade slachtoffers en is werkzaam bij een letselschadebureau. Naast het letselschadebureau/letselschadespecialist is de letselschade advocaat werkzaam als belangenbehartiger van letselschade slachtoffers. In tegenstelling tot de letselschadespecialist is de letselschade advocaat werkzaam als beëdigd advocaat. De letselschade advocaat kan een cliënt begeleiden bij een gang naar de rechter.

Vaak werkt de letselschade advocaat aanvullend op een letselschadebureau. In de meeste letselschadezaken wordt er een schikking getroffen m.b.t. letselschade schadevergoeding. Het letselschadebureau bereikt overeenstemming, als vertegenwoordiger van het letselschade slachtoffer, met de tegenpartij. Het letselschadebureau hoeft dan geen gang naar de rechter te initiëren. De letselschade advocaat hoeft dan niet in actie te komen.

Gratis advies van letselschadebureau? Vul dan het mailformulier in. Binnen 24 uur wordt er contact opgenomen. Na overleg met onze letselschadespecialist brengen wij een helder en kosteloos advies uit m.b.t. schadevergoeding.

Scroll naar boven