Letselschadespecialist

De letselschadespecialist heeft verstand van juridische vraagstukken m.b.t. letselschade. Wanneer iemand letselschade heeft opgelopen is de letselschadespecialist de aangewezen belangenbehartiger.

Een letselschadespecialist of letselschade advocaat zal doorgaans in eerste instantie de aansprakelijkheid van het opgelopen letsel proberen vast te stellen. Vervolgens zal er met de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij onderhandeld worden over een schadevergoeding.

In het overgrote deel van letselschade zaken wordt een schikking getroffen tussen het letselschade slachtoffer en de aansprakelijke partij. Er dient dan een schadevergoeding betaald te worden door de aansprakelijke partij.

De letselschadespecialist heeft een gedegen juridische achtergrond. De Erasmus Universiteit verzorgt bijvoorbeeld een minor en master Recht en Gezondheidszorg.

Treed in contact met letselschadespecialist

Wilt u advies van een ervaren letselschadespecialist, vul dan onderstaand mailformulier in. Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen. Samen bespreken wij uw situatie. Na interne analyse met onze letselschadespecialist adviseren wij u kosteloos. Desgewenst kan uw zaak ook kosteloos in behandeling genomen worden m.b.t. realisatie van een rechtvaardige schadevergoeding!

Scroll naar boven