Schadevergoeding

De opbouw van een rechtvaardige schadevergoeding

Waar bestaat de letselschade schadevergoeding uit? Onderstaand een overzicht van schadeposten.

1. Smartengeld
2. Derving inkomen
3. Medische kosten
4. Juridische kosten
5. Hulp huishouden
6. Kosten transport ziekenhuis/medische instellingen

Na een ongeval is een schadevergoeding wellicht niet het eerste waar u aan denkt. De impact die een auto-ongeval, bedrijfsongeval of medische fout op de mentale gesteldheid heeft is immers niet te onderschatten.

Letselschade-claim biedt rechtshulp voor letselschade slachtoffers m.b.t. schadevergoeding. Wat staat mij te wachten en zijn er kosten verbonden aan een letselschadespecialist?

Wanneer u een schadevergoeding gaat claimen kunt u het best een letselschadespecialist of letselschade advocaat inschakelen. Deze professionals nemen uw zorgen uit handen en bieden houvast. Als de aansprakelijkheid bij de tegenpartij ligt, heeft u normaliter geen juridisch kosten. De tegenpartij dient de kosten van uw letselschadespecialist of letselschade advocaat te dekken. Realisatie van een schadevergoeding is zodoende meestal kosteloos voor het slachtoffer van letselschade.

Als u zich bij Letselschade-Claim aanmeld voor schadevergoeding dan wordt de tegenpartij na intake aansprakelijk gesteld voor het ongeval. Wanneer de aansprakelijkheid rond is zal er onderhandeld worden over de hoogte van de letselschade schadevergoeding. Onze letselschadespecialisten zijn zeer ervaren en brengen uw schadeposten in kaart en leggen deze vervolgens neer bij de tegenpartij.

Heeft u zelf letsel opgelopen? U verdient schadevergoeding! Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Wij zijn u graag van dienst en staan klaar om al uw vragen over letselschade & schadevergoedingen te beantwoorden.

Scroll naar boven