Categorieën
Auto-ongeluk Schadevergoeding Whiplash

Schadevergoeding auto ongeluk

Wie een auto-ongeluk heeft meegemaakt weet dat het een bijzonder heftige gebeurtenis is. Afgezien van mogelijk letsel en schade dat een auto-ongeluk met zich meebrengt is de emotionele impact vaak niet te onderschatten. Slachtoffers van verkeersongevallen/auto-ongelukken kunnen nog lang tijd last hebben van de gevolgen van een auto-ongeluk.

Letsel veroorzaakt door een auto-ongeluk bestaat vaak uit botbreuken en whiplash. Een whiplash is voor de buitenwereld ongrijpbaar omdat whiplash letsel van buitenaf niet zichtbaar is. Voor het whiplash slachtoffer kan het erg lastig zijn om op onbegrip van omgeving en tegenpartij te stuiten.

Wanneer heb ik recht op letsel schadevergoeding bij een auto-ongeluk?

Vragen die van belang zijn bij de beantwoording van de vraag of u recht heeft op een schadevergoeding na een auto-ongeluk zijn:

  • Heeft het letsel ontstaan door het auto-ongeluk serieuze hinder veroorzaakt?

  • Is de tegenpartij aansprakelijk voor het auto-ongeluk? Of bent u zelf aansprakelijk en dekt een eigen verzekeraar de letselschade?

  • Valt aansprakelijkheidsstelling van het auto-ongeluk binnen de wettelijke termijn?

Advies m.b.t. schadevergoeding auto-ongeluk

Om een goed antwoord op bovenstaande vragen te krijgen kunt u via ons kosteloos letselschade advies krijgen. Onze letselschade advocaat is gespecialiseerd in het realiseren van schadevergoeding bij een auto-ongeluk. Een letselschade advocaat is de aangewezen professional ten aanzien van een letsel schadevergoeding bij een auto-ongeluk. Stel gerust even uw vraag.