Schadevergoeding bij letselschade

Schadevergoeding letselschade: Na een ongeval met letsel kunt u schadevergoeding m.b.t. letselschade aanvragen. U kunt denken aan..

  • Schadevergoeding verkeersongeval
  • Schadevergoeding bedrijfsongeval
  • Schadevergoeding medische fout

Hoogte schadevergoeding bij letselschade

, Schadevergoeding bij letselschade

De hoogte van de letselschade hangt samen met de ernst van het letsel. Is letsel van tijdelijke aard dan staat daar een ander letselschade bedrag tegenover dan wanneer er sprake is van blijvend letsel. In geval u derving van inkomen heeft doordat u een periode niet heeft kunnen werken dan zal de hoogte van de letselschade anders zijn dan wanneer uw werk er niet onder lijdt.

Verder zijn medische kosten vaak een grote kostenpost na een ongeval. Deze kosten dienen vergoed te worden door de aansprakelijk partij. Kosten die buiten het zorgpakket van de zorgverzekeraar vallen zijn onderdeel van de letselschadevergoeding.

Schadevergoeding letselschade aanvragen

In geval u door een ongeluk letsel of een whiplash heeft opgelopen dan kunt het beste schadevergoeding letselschade aanvragen via een letselschade expert. Hij/zij is de specialist in het realiseren van letsel vergoedingen.

Via ons kunt u geheel kosteloos letsel advies aanvragen. Na versturen van onderstaand mailformulier nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u op. Samen bespreken we uw situatie en voorzien u van juridisch advies.

Gratis letselschade advies!

Start typing and press Enter to search