Schadevergoeding na een auto-ongeluk

Schadevergoeding na een auto-ongeluk eisen

U bent betrokken bij een auto-ongeluk, de tegenpartij is aansprakelijk en u wilt schadevergoeding? Letselschade-Claim is uw oplossing.

Er zijn tal van verschillende oorzaken en feiten die van invloed zijn op schadevergoeding na een auto-ongeluk.

Het is belangrijk om juridisch goed vertegenwoordigt te worden zodat u aan het eind niet met lege handen komt te staan.

Zonder bewijsmateriaal geen schadevergoeding

Het eerste wat je na een medische behandeling na een ongeval moet doen is bewijsmateriaal verzamelen met betrekking tot de aansprakelijkheid. Bel de politie ook gerust bij niet ernstig letsel. Een opgesteld politierapport kan u in een later stadium van pas komen bij het claimen van schadevergoeding na een auto-ongeluk.

Verder is het aan te raden om foto’s te maken van de plaats van het ongeval en de schade aan de voertuigen. Foto’s leveren onomstotelijk bewijs. Het kan u ook beschermen tegen een vordering van de tegenpartij, die rapporteert dat de schade aan zijn/haar voertuig ernstiger is dan daadwerkelijk het geval is. Foto’s zijn dus belangrijk bewijsmateriaal dat u kan helpen bij de claim voor schadevergoeding bij een verzekeringsmaatschappij/

Lichamelijk letsel na een auto-ongeluk

Bij lichamelijk letsel, zoals een whiplash met hoofdpijn, pijn in de schouder, pijn in de rug, concentratiestoornissen etc. is het van belang dat u zich goed laat onderzoeken en behandelen. Niet enkel voor uw eigen gezondheid maar ook voor uw schadevergoeding. Een  verzekeringsmaatschappij kan u dan niet verwijten dat u zich onvoldoende heeft laten behandelen. Verder dient u te weten dat het heel legitiem is om schadevergoeding na een auto-ongeval te claimen. U heeft er recht op!

« Ik heb een auto-ongeluk gehad, welke schade kan ik claimen? »

Elk auto -ongeluk heeft zijn eigen kenmerken. We moeten bewijzen dat de tegenpartij aansprakelijk is en dat u zodoende recht heeft op een dekking van uw kosten en inkomensschade. Via Letselschade-Claim kunt u kosteloos gebruik maken van juridische ondersteuning van onze letselschade specialist.

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u binnen 24 uur terug. Samen met u bespreken uw situatie en zullen we een passend antwoord geven op uw vragen.

Scroll naar boven