Schadevergoeding na ongeluk

Via Letselschade-Claim kunt u een schadevergoeding na een ongeluk aanvragen. Het is belangrijk dat er voldoende bewijslast is om de tegenpartij succesvol aansprakelijk te stellen.

Bewijslast verkeersongeval

Wanneer u in het bezit bent van een ingevuld Europees schadeformulier, dan kunnen we dat gebruiken om de tegenpartij aansprakelijk te stellen.

Ook een politierapport geldt als bewijslast dat aan de basis kan staan van een schadevergoeding na een ongeval.

Schadevergoeding na ongeluk m.b.v. Europees Schadeformulier

Wanneer u letselschade bij een verkeersongeval heeft opgelopen, bijvoorbeeld een whiplash na een aanrijding van achteren, dan is het Europees schadeformulier van groot belang. Het beste kunt u het standaard schadeformulier direct op de plaats van het ongeval invullen. Een schadevergoeding na een ongeval wordt meestal op basis van het Europees Schadeformulier geclaimd.

Schadevergoeding na ongeluk m.b.v. Politierapport

Indien de politie ter plaatse van het ongeval komt dan stellen zij normaliter een “politierapport” op. In het politierapport worden zoveel mogelijk gegevens over het ongeval vermeld. Wanneer de tegenpartij aansprakelijk is voor het ongeval dan kan dat doorgaans opgemaakt worden uit het politierapport.

Gratis schadevergoeding aanvragen via Letselschade-Claim?

Dan kunt u onderstaand mailformulier invullen. Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een kosteloos adviesgesprek. Geheel vrijblijvend bespreken we uw situatie en mogelijkheden op een rechtvaardige schadevergoeding.

Scroll naar boven