Categorieën
Schadevergoeding Verkeersongeval

Schadevergoeding verkeersongeval

Whiplash/letsel na een verkeersongeval

Een verkeersongeval heeft een bijzonder heftige impact. Het slachtoffer kan bijvoorbeeld te maken krijgen met nekklachten, ook wel whiplash klachten genoemd. Aan de buitenkant is er vrij weinig tot niets zichtbaar. Van binnen kan een whiplash patiënt zich echter enorm slecht voelen.

Een whiplash wordt veroorzaakt door een plotselinge beweging van uw hoofd van achteren naar voren, waarbij de spieren en banden in uw nek het flink te voorduren krijgen. Deze overbelasting is vaak niet objectief medisch aantoonbaar, maar kan wel flinke klachten geven.

Naast whiplash klachten zijn er natuurlijk ook andere letsels waarmee slachtoffers te kampen hebben na een ongevallen.

Heb ik recht op schadevergoeding?

Om uw recht m.b.t. een schadevergoeding voor een verkeersongeval te weten te komen kunt u het beste een letselschadespecialist raadplegen.

Maar als u een antwoord op onderstaande vragen kunt geven, krijgt u een goede indicatie of u recht heeft op een letselschadevergoeding voor een verkeersongeval.

1) Vormt het opgelopen letsel na het verkeersongeval een belemmering in functioneren?Schadevergoeding verkeersongeval aanvragen

2) Ligt de aansprakelijk van het verkeersongeval/letselschade bij de tegenpartij? Of is er dekking van letselschade bij eigen verzekeraar?

3) Is de letselschade nog niet verjaart? (Relatieve verjaring letselschade = 5 jaar, absolute verjaring letselschade = 20 jaar)

Heeft u drie keer ja kunnen antwoorden? Dan heeft u vermoedelijk recht op een schadevergoeding voor uw verkeersongeval. Voor meer zekerheid kunt u via Letselschade-Claim kosteloos gebruik maken van de deskundigheid van één van Nederlands top letselschadespecialisten.

Schadevergoeding voor een verkeersongeval claimen?

Indien u vragen heeft omtrent het claimen van schadevergoeding nodigen wij u van harte uit om het mailformulier in te vullen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact op en bespreken uw situatie en recht op schadevergoeding. Een vooraanstaand letselschadespecialist analyseert beantwoordt uw vragen. Vervolgens brengen wij kosteloos advies uit m.b.t. mogelijkheden voor een rechtvaardige schadevergoeding.