Schadevergoeding verkeersongeval

Een whiplash wordt veroorzaakt door een plotselinge beweging van uw hoofd van achteren naar voren, waarbij de spieren en banden in uw nek het flink te voorduren krijgen. Deze overbelasting is vaak niet objectief medisch aantoonbaar, maar kan wel flinke klachten geven.

Om uw recht m.b.t. een verkeersongeval schadevergoeding te achterhalen kunt u het beste een letselschadespecialist raadplegen.

Maar als u een antwoord op onderstaande vragen kunt geven, krijgt u een goede indicatie of u recht heeft op een letselschadevergoeding voor een verkeersongeval.

1) Vormt het opgelopen letsel na het verkeersongeval een belemmering in functioneren?Schadevergoeding verkeersongeval aanvragen

2) Ligt de aansprakelijk van het verkeersongeval/letselschade bij de tegenpartij? Of is er dekking van letselschade bij eigen verzekeraar?

3) Is de letselschade nog niet verjaart? (Relatieve verjaring letselschade = 5 jaar, absolute verjaring letselschade = 20 jaar)

Heeft u drie keer ja kunnen antwoorden? Dan heeft u vermoedelijk recht op een schadevergoeding voor uw verkeersongeval. Voor meer zekerheid kunt u via Letselschade-Claim kosteloos gebruik maken van de deskundigheid van één van Nederlands top letselschadespecialisten.

Schadevergoeding voor een verkeersongeval claimen?

Vul het mailformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact op m.b.t. een verkeersongeval schadevergoeding. Vervolgens analyseren wij met een vooraanstaand letselschadespecialist. Daarna brengen wij kosteloos advies uit m.b.t. mogelijkheden voor een verkeersongeval schadevergoeding.

Gratis letselschade advies!

Start typing and press Enter to search