Schadevergoeding voor verkeersongeval

Juridische hulp voor schadevergoeding

Heb ik recht op schadevergoeding voor mijn verkeersongeval?

U kunt bij ons een schadevergoeding voor verkeersongeval aanvragen wanneer u letsel heeft opgelopen bij een verkeersongeval. Het is dan wel van belang dat de tegenpartij schuldig is aan het ongeval. De tegenpartij kunt u dan aansprakelijk stellen voor uw schade en/of letselschade. Letselschade is de lichamelijk en/of geestelijke schade die iemand kan oplopen bij een ongeval.

Schadevergoeding verkeersongeval claimen bij WA-verzekeraar tegenpartij

De aansprakelijkheid is van groot belang ten aanzien van de vraag of u succesvol een schadevergoeding voor verkeersongeval kunt aanvragen.

In de praktijk zal dan bij de WA-verzekeraar van de tegenpartij een schadevergoeding voor het verkeersongeval geclaimd worden.

Schadevergoeding voor verkeersongeval aanvragen bij eigen verzekeraar

Stel u bent zelf aansprakelijk voor het verkeersongeval, dan bent u afhankelijk van de verzekeringen die uzelf heeft afgesloten. Louter een WA-verzekering dekt de schade voor de inzittenden niet. Er zijn twee aanvullende verzekeringen die schade voor inzittenden dekken bij eigen aansprakelijkheid. Het gaat om:

  • Ongevallenverzekering inzittenden (OVI)
  • Schadeverzekering inzittenden (SVI)

Verschil OVI en SVI
Bij een OVI wordt er een vast bedrag uitgekeerd op basis van invaliditeit. Bij een SVI verzekering wordt er gekeken naar de daadwerkelijke schade/letselschade. Indien u meer informatie wilt over bovenstaande dan kunt u contact met ons opnemen.

Schadevergoeding voor verkeersongeval aanvragen via Letselschade-Claim

Via Letselschade-Claim kunt u kosteloos een schadevergoeding voor een verkeersongeval aanvragen. Vul gerust even onderstaand mailformulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur telefonisch contact met u op en adviseren u volledig kosteloos en vrijblijvend. Indien u vervolgens een schadevergoeding wilt laten aanvragen dan kunnen wij dit ook kosteloos voor u in orde maken.

Scroll naar boven