Schadevergoeding vrachtwagen ongeluk

Schadevergoeding vrachtwagen ongeluk claimen

Een vrachtwagenchauffeur zit altijd op de weg en loopt hierdoor dan ook een extra risico. Vanwege dit extra risico zijn vrachtwagenchauffeurs juridisch extra beschermd en zijn werkgevers verplicht voor hun chauffeurs een verzekering af te sluiten die ook uitbetaalt wanneer het ongeval waarbij de chauffeur letselschade oploopt zijn eigen schuld is.

Letselschade specialist inschakelen?

Of het ongeval nu uw schuld was of niet, de tegenpartij waarmee u te maken krijgt heeft belangen die tegengesteld zijn aan uw belangen. Iedere verzekeringsmaatschappij is er op uit om een zo laag mogelijke schadevergoeding uit te keren. Het is dus in alle omstandigheden verstandig om contact op te nemen met een letselschade specialist. Deze legt een dossier aan zodat duidelijk is wie de schuldige is en welke schade u heeft geleden. Wanneer er geen SVI-verzekering is afgesloten door de werkgever, dan is deze ernstig in gebreke gebleven en zelf aansprakelijk voor de door u geleden schade.

Gratis hulp van letselschade specialist na vrachtwagenongeval

Wanneer u zich wil laten bijstaan door een letselschade specialist is dit voor u vrijwel altijd gratis. De juridische kosten moeten worden vergoed door de tegenpartij. Voor de vergoeding van de schade moeten niet alleen uw materiële en medische kosten worden vergoed, maar er zal in uw geval ook sprake zijn van inkomstenderving. Ook dit moet worden meegenomen in de schadevergoeding.

Letselschade advies?

Letselschade-Claim biedt kosteloos advies op maat. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact op. Samen bespreken we uw situatie en recht op letselschade vergoeding. Na analyse van een ervaren letselschade advocaat ontvangt u kosteloos advies m.b.t. schadevergoeding. Desgewenst kunt u uw zaak daarna verder laten behandelen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Fout: Contact formulier niet gevonden.

[/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven